Patrick Dempsey dan isteri kembali ke laman perkahwinan mereka untuk ulang tahun ke-19

Selasa menandakan 19 tahun perkahwinan untuk Patrick Dempsey dan isteri Jillian, dan untuk meraikan hari bahagia itu, pasangan itu kembali ke mana semuanya bermula – gazebo di mana mereka berkata “I dos” pada tahun 1999.

Bintang mantan “Anatomi Kelabu” juga berkongsi foto manis dari perjalanan mereka ke lorong ingatan.

View this post on Instagram

This spot 19 years ago , today !

A post shared by Patrick Dempsey (@patrickdempsey) on

“Tempat ini 19 tahun lalu, hari ini!” dia menulis bersama tembakan kedua-dua mereka yang dibungkus di tangan masing-masing dan mengunci bibir.

Peringatan ulang tahun selalu istimewa, tetapi untuk Dempseys, masing-masing membawa maksud istimewa tambahan hanya tiga tahun yang lalu, nampaknya seolah-olah mereka tidak akan merayakan bahkan satu lagi.

Pada bulan Januari 2015, pelakon dan artis solekan, yang berkongsi tiga anak bersama, datang mendekati memanggilnya berhenti apabila dia memfailkan perceraian. Tetapi mereka kembali dari awal pada tahun yang sama.

“Perkahwinan kami bukan sesuatu yang saya bersedia untuk melepaskan,” kata Dempsey kepada majalah People pada 2016. “Saya tidak merasakan kami melakukan semua kerja dan kami berdua mahu melakukan kerja itu.”

Dan begitu juga mereka.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Jillian Dempsey (@jilliandempsey) on

Dengan komitmen baru, mereka pergi ke kaunseling pasangan.

“Semua orang mempunyai laluan mereka sendiri,” kata yang kini berusia 52 tahun pada masa itu. “Jill dan saya memutuskan sudah tiba masanya untuk mengatasi isu-isu dan memperbaiki diri kita. Kami mahu menjadi model peranan untuk anak-anak kita, seperti, ‘Baiklah, jika anda mempunyai perbezaan, anda boleh mencubanya.'”

Flashback: Lihat Patrick Dempsey cakap bakat tersembunyi pada tahun 1990

12.12.201601:07