Paris Hilton pada suaranya, garis haruman dan bagaimana TV realiti telah berubah

Dia membantu televisyen realiti perintis dengan siri hit yang dia membintangi dengan bekas BFFnya, Nicole Richie, tetapi Paris Hilton berkata dia hampir tidak mengiktiraf apa yang berlaku untuk TV realiti pada masa kini.

“Ia pasti berubah. ‘The Simple Life’ adalah pertunjukan realiti sebenar dan saya fikir hari ini lebih banyak skrip-kebanyakannya menunjukkan, “kata Hilton pada hari Rabu ketika melawat TODAY.

Paris Hilton pada suaranya seksi, wangian wangi, mengapa dia tidak mencari cinta

14.1.201603:53

Hilton memanggil francais “Real Housewives”, sebagai contoh, “sangat dramatik,” dan mengakui untuk menonton musim pertamanya, tetapi tidak sejak itu, walaupun ibu saudaranya, Kim Richards, dipaparkan di ansuran Beverly Hills.

BERKAITAN: ‘Real Housewives’ NJ alum zings Teresa Giudice lebih masa penjara

“Saya sebenarnya sibuk begitu saya tidak menonton televisyen,” katanya semasa berbual dengan Kathie Lee Gifford dan Hoda Kotb, kedua-duanya mengulas suara serak Hilton.

“Ini sebenarnya suara saya yang sebenar,” tegas Hilton, mengakui “suara bayi yang saya gunakan” pada rancangan realiti beliau. “Saya sebenarnya mempunyai suara yang rendah dalam kehidupan sebenar.”

Hari-hari ini, Hilton menghabiskan sebahagian besar waktunya sama ada bermain DJ di Ibiza atau bekerja di konglomeratnya, yang termasuk garis wangian dengan 20 minyak wangi yang berbeza. Dia juga sibuk bermain mak cik kepada bayi kakaknya, Nicky Hilton, melahirkan pada bulan Julai.

“Dia adalah malaikat. Dia adalah gadis kecil yang paling cantik. Apabila saya memegangnya buat kali pertama, saya sebenarnya hanya menangis kebahagiaan, “kata Hilton. “Dan saya tidak pernah melihat kakak saya gembira. Ia membuatkan saya begitu emosi. “

Tetapi jangan mengharapkannya untuk memberi inspirasi kepadanya untuk menyelesaikan sebarang masa tidak lama lagi.

“Saya sibuk dengan kerja saya yang saya tidak mempunyai masa untuk hubungan atau bahkan saya sendiri,” katanya. “Jadi, saya ingin mencari seseorang pada suatu hari saya boleh percaya untuk mempunyai keluarga. Saya tidak tahu, dengan garis kerja saya, sukar untuk melakukannya. “