Oprah membuka dadah, penyalahgunaan

Apabila Billy Bush duduk bersama Oprah untuk temubual yang tidak dapat diramalkan, tidak ada pengendali dan tiada gangguan – hanya 40 minit Q & A yang tidak dijawab.

“Ini sangat menarik kerana dalam senarai wawancara saya yang paling dikehendaki, anda yang kedua,” kata Billy kepada Oprah ketika dia melawatnya di pentasnya sebagai sebahagian daripada minggu akses kami Oprah.

“Ya, siapa yang pertama?” Oprah bertanya.

“Steadman,” Billy tersenyum, hanya untuk menarik ketawa dari Oprah. “Mana-mana lelaki yang mendapat Oprah sebagai teman wanita, maksud saya itu seorang lelaki yang baik, saya mahu bercakap dengannya.”

“Itulah yang baik, itulah yang baik,” dia tersenyum.

Lebih dari 20 tahun sebagai ratu pertunjukan ratu, Oprah telah duduk dengan hampir semua orang dari hampir setiap kehidupan, termasuk royalti Amerika.

“Anda telah melakukan JFK, Jr. dan saya melihat temu bual itu, saya nampak awak gugup, dia ingin mempromosikan [majalah] George, anda ingin tahu bagaimana ia menjadi putera Amerika,” kata Billy.

“Ya, macam mana budak lelaki itu di bawah meja yang kita semua jatuh cinta,” jelasnya..

Oprah telah membuat semua orang berasa selesa di rumah. Atau patut saya katakan hampir semua orang.

“Bilakah anda pernah melintas kerjaya dalam kerjaya anda di mana anda fikir anda tidak sepatutnya melakukannya?” Billy tertanya-tanya.

“Sally Field pernah digunakan Burt Reynolds dan saya bertanya soalan ini yang mengerikan. Ini adalah soalan yang buruk, saya tidak akan melakukannya hari ini,” katanya. Billy cuba mendapatkan Oprah enggan memberitahu soalan yang ditakuti itu.

“Anda tidak bertanya soalan seks atau apa-apa seperti itu?” Billy bertanya. “Adakah anda bertanya apa jantina seperti dengan Burt Reynolds?”

“Tidak, ia lebih teruk daripada itu. Ia lebih buruk daripada seks,” dia mengakui.

“Lebih buruk daripada seks?” Billy terkejut.

“Ia adalah soalan rambut,” katanya.

“Anda bertanya tentang … anda tidak boleh berbuat demikian,” Billy ketawa sambil menunjuk kepalanya.

“Ya, awak tidak boleh buat itu,” dia tersenyum.

Oprah buku terbuka

Ah ya. Toupees dan seks – kedua-dua idea temubual yang buruk. Walaupun Oprah jelas tidak takut pergi ke sana, apa yang berlaku apabila jadual itu berubah?

“Adakah anda buku yang benar-benar terbuka atau ada beberapa bahagian kehidupan peribadi anda yang bukan hanya untuk TV?” Billy bertanya.

“Baiklah, jika ada saya tidak tahu apa itu,” katanya. “Saya adalah buku terbuka yang pada satu ketika dalam karier saya, Bill Cosby, menjadi kawan baiknya, memanggil saya dan berkata, ‘Adakah anda mempunyai anak-anak yang tersembunyi di rumah anak yatim di suatu tempat yang anda telah tersembunyi jauh dalam kehidupan yang lain? ‘ Dan saya berkata, ‘Tidak.’ Dia pergi, ‘Kerana jika anda lakukan, beritahu saya, anda tidak perlu memberitahu orang lain … Adakah ada apa-apa lagi yang anda tinggalkan untuk memberitahu?’ “

Dan sementara Oprah telah lama menjadi buku terbuka, itu adalah keterbukaannya yang sering membantu orang lain untuk sembuh.

“Dengan semua perkara yang anda hadapi, hampir seperti anda seorang ahli terapi ke Amerika,” kata Billy kepadanya..

“Adakah anda sedar saya tidak pernah terapis?” Dia berseru.

“Anda mesti pergi, ia begitu,” Billy ketawa.

Tetapi untuk Lady O, tidak perlu. Selepas 20 tahun dan lebih daripada 3,700 rancangan, Oprah sendiri boleh menjadi kaunselor dan tindakannya baru-baru ini untuk mengambil pengawal pedofilia adalah seperti latihan dalam penyembuhan diri.

“Orang-orang yang melakukan itu kepada kamu tahun lalu ketika kamu masih kecil, bolehkah kamu mengadakan persembahan dengan mereka di sini? Bawa mereka ke dalam dan berhadapan dengan mereka?” beliau berkata merujuk kepada perbincangan Oprah tentang penderaan kanak-kanak.

“Saya tidak fikir ia akan memberi kebaikan kepada saya, pertama-tama, salah seorang daripada mereka mati, tidak akan memberi kebaikan yang lebih baik kerana itu akan menjadikannya semua tentang saya. dapat memberdayakan orang lain untuk melakukannya dalam kehidupan mereka sendiri, “jawabnya dengan jujur.

Sebahagian daripada inspirasi Oprah berasal dari kanak-kanak. Dan walaupun dia tidak mempunyai anak sendiri, dia telah memikirkan tentang penggunaannya.

“Saya pergi ke Afrika sekurang-kurangnya dua kali setahun dan setiap kali saya pergi, saya mempunyai anak di sana yang saya menaja, jadi saya jenis ibu angkat mereka dan saya telah bergelut dengan sama ada saya harus membawa mereka kembali,” katanya. kata. “Saya serius memikirkannya.”

‘Sebelum retak retak’

Sentiasa jujur, pada masa lalu Oprah telah mendedahkan rahsia peribadi yang menyakitkan untuk kali pertama di udara dan dia memberitahu Billy tentang yang paling sukar. “Beberapa tahun yang lalu, saya mempunyai seorang wanita di acara saya yang bercakap tentang ubat-ubatan dan bagaimana dia ketagih kepada teman lelakinya dan saya telah menggunakan dadah pada usia 20-an saya dengan teman lelaki ini dan saya lebih ketagih kepada teman lelaki daripada saya dengan dadah,” dia mendedahkan. “Jadi kemasukan menggunakan dadah di televisyen adalah perkara yang paling besar.”

“Ia retak, kan?” Billy bertanya.

“Ya, ia tidak dipanggil retak pada masa itu, ia dipanggil freebasing sebelum retak retak,” dia mengakui.

Tetapi dadah bukan satu-satunya isu Oprah terpaksa berhadapan secara terbuka.

“Pada tahun 1997, anda mengeluarkan kenyataan umum yang mengatakan bahawa anda adalah heteroseksual kerana ada barang gosip buta ini,” kata Billy. “Kalau begitu sekarang, adakah anda akan melakukannya semula?”

“Saya akan melakukan itu dan banyak lagi,” jawabnya. “Itulah maksudnya, itulah yang salah, ia berlaku kerana ada wartawan yang memutuskan bahawa ia akan menjadi perkara yang comel untuk dia lakukan, tetapi sebenarnya, jika saya gay, saya akan memberitahu anda bertahun-tahun yang lalu! Saya akan mempunyai parti yang keluar di udara. “