Oops! Kaley Cuoco mendedahkan janggal – tetapi lucu – kejadian TSA

Kaley Cuoco suka bersiap ketika dia pergi, tetapi untuk kekasih wain yang boleh datang dengan risiko tertentu – yang bintang “Big Bang Theory” belajar dengan sukar sebelum penerbangan baru-baru ini.

Pada hari Khamis, aktres itu membuka kepada tuan rumah Jimmy Kimmel lewat malam mengenai kejadian keselamatan lapangan terbang yang canggung tetapi lucu yang membawa Cuoco bersemuka dengan satu agen TSA yang sangat prihatin.

Ia bermula apabila ejen itu menghentikan Cuoco, yang telah pergi ke Australia dengan teman lelaki Karl Cook, selepas pengimbas keselamatan mengesan item yang mencurigakan di dalam beg Gucci.

“Dia mula mencari, dan dia menarik pembuka wain keluar dari dompet saya,” kata pemain berusia 31 tahun tersebut. “Seperti, yang sebenar, dengan tangan. Seperti Arnab.”

“Saya suka,” Oh, Tuhan saya, itu seperti a senjata,“katanya.

23hb Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals
Bintang “The Big Bang Theory” Kaley Cuoco baru-baru ini mempelajari perjalanan dengan pembuka wain adalah no-no.FilemMagic

Kemudian ejen itu mula mencari beberapa beg yang lebih kecil di dalam dompet Cuoco.

“Dia mengambil beg solek saya dan saya pergi, ‘Dia tidak akan mencari apa-apa di sana,'” kata Cuoco kepada Kimmel.

Sudah tentu, dia melakukan: “Saya mempunyai a kedua pembuka wain dalam beg solek saya, “kata pelakon itu.” Saya suka, ‘Oh, Tuhan saya, saya akan berada di dalam senarai tidak terbang.’ “

Yang menyatakan “peminum besar” itu sendiri menjelaskan: “Saya suka wain saya.”

Tetapi, katanya, dia mula masuk ke bourbon kebelakangan ini: “Mungkin kerana saya tidak dibenarkan membawa pembuka wain!” dia bercanda.

Tonton Cuoco ingat kejadian lucu dalam video di atas!