Oops! Britney Spears mempunyai bilik seks rahsia

Pop mama Britney Spears mendapat anak-anak untuk Krismas, melaporkan TMZ. Itulah perjanjian yang adil antara peguam, melihat ketika anak-anak membelanjakan sebahagian besar Kesyukuran dengan ayah mereka, Kevin Federline. Tetapi sebelum sedikit Sean Preston, Jayden James dan monitor memerintahkan mereka datang untuk membuka hadiah, Britney mungkin mahu melakukan sedikit merapikan.

Sebuah bilik seks dan beberapa sofa yang dibasuh fes adalah hanya beberapa anak-anak yang tidak ramah di rumah besar Spears, menurut artikel Star baru-baru ini dirujuk oleh Rush & Molloy.

Merujuk kepada Britney sebagai “obsesi secara seksual,” seorang ahli dalam Star mendakwa tersandung pada bilik seks lantai dua yang dikunci “yang penuh dengan gatal, cambuk dan bengkok bulu yang digantung dari bingkai katil logam.”

Menggambarkan apa yang dikatakan mirip dengan pemotretan video Britney lama, mata-mata Bintang mengatakan bahawa ketika berada di bilik X-rated, Britney “memakai pakaian seragam sekolah Katolik, pakaian seragam sekolah dan pakaian Cinderella.” Apropos dari apa-apa, blabbermouth yang senyap menambahkan bahawa Britney begitu terobsesi dengan Marilyn Monroe, dia mahu hidungnya dilakukan hanya menyukai ikon berambut perang yang tragis.

Kemudian terdapat sofa-sofa yang dikelilingi kotoran, yang bersyukur terletak di luar bilik seks yang dipanggil, tetapi masih dalam jangkauan kanak-kanak. Sisa-sisa bau busuk larian dan kecederaan anjing itu didakwa mengetuai “pengawas yang dilantik oleh mahkamah” untuk mengisytiharkan rumah Brit sebagai “bahaya kesihatan.”

‘Hills’ Heidi menetapkan rekod lurus Awal bulan ini, kelas berat “Hills” Lauren Conrad memberitahu Us Weekly, “Pertunjukan ini tidak palsu dan ini benar-benar hidup saya.” Tetapi bintang comel dan pelakon lama LC Heidi Montag menceritakan kisah yang berbeza dalam isu Blender Disember.

26 gambar

Tayangan slaid

Penglihatan Selebriti

Jake Johnson dan Damon Wayans Jr pada “Let’s Be Cops,” permaidani merah, Selena Gomez diabadikan dalam lilin dan banyak lagi.

“Saya gembira saya tidak perlu berurusan dengan semua drama,” jelas Heidi. “Maksud saya adalah keseronokan untuk ditonton, tetapi saya gembira bukan hidup saya, saya sebenarnya orang yang bebas drama.”

Walaupun kebenaran “Hills” terpulang untuk diperdebatkan, tuntutan bebas drama itu agaknya diragui daripada sesiapa yang terlibat dengan budak lelaki profesional Spencer Pratt. Oh, tapi itu satu lagi titik Heidi mahu menetapkan lurus.

“Saya fikir [Spencer] sering bergurau,” katanya kepada Blender. “Tetapi kemudian anda meletakkan beberapa muzik kepadanya dan beberapa kelihatan dan tiba-tiba dia keldai. … Spencer sangat bercita-cita tinggi, sangat pintar dan sangat cerewet. Dia hanya di ‘The Hills’ untuk bersenang-senang. ”

Dish dengan cepat Ia mesti menjadi perjanjian sebenar Drew Barrymore dan Justin “Saya Mac” Panjang. Menurut Orang, Justin membawa “Dia Hanya Tidak Itu Ke Anda” bersama bintang-bintang pulang untuk ayam belanda dengan orang-orang. Selepas cuti, seorang saksi melihat pasangan itu di lubang penyiraman tempatan. “Mereka bermula di kawasan bar dan kemudian berpindah ke gerai, di mana mereka duduk bersebelahan dan mencium dan memeluk,” kata pengintip kepada majalah tersebut. … Apabila wanita itu melakukan pelanggaran, Jim Carrey datang untuk menyelamatkan. Mike Walker, National Enquirer melaporkan bahawa orang lucu itu hilang ketika beberapa peminat memohon Jenny McCarthy untuk menandatangani beberapa foto. Jenny tersentak setelah melihat tembakannya di buff, dan Jim pergi kegilaan pic-shredding, berteriak, “KNOCK THIS —- OFF!” … “Tyra [Bank] adalah wanita yang yakin untuk sebahagian besar, tetapi dia benar-benar tidak selamat dengan rambutnya, “kata seorang sumber kepada FemaleFirst.” Dia tidak mahu sesiapa melihatnya tanpa rambut palsu atau sambungan rambutnya. “Kenapa supermodel- Tuan rumah hairan pemalu? Baik, hanya Tyra tahu apa, jika ada, terletak di bawah karpet itu.