Nikki Bella ‘sangat terkejut’ oleh pengakuan tulus John Cena pada HARI INI

Apabila John Cena membuka hatinya dan mengakui cinta abadinya – dan keinginan untuk berkahwin dan memulakan sebuah keluarga dengan – bekas tunangnya, Nikki Bella, pada HARI INI hari ini, komen terangnya terkejut penonton.

Dan, ternyata, mereka juga mengejutkan Bella.

‘Total Bellas’ Brie dan Nikki Bella bercakap tentang John Cena dan persembahan mereka

Mei.16.201805:22

Nikki, bersama dengan rakan sekutunya dan kakak kembarnya, Brie Bella, dihentikan oleh HARI Rabu untuk merenung masa bergerak dan menerangkan apa yang dimaksudkan dengannya.

“Saya sangat terkejut,” katanya. “Saya benar-benar berada di tengah-tengah permaidani merah untuk pendahuluan NBCUniversal dan mendapat berita pecah. Maksud saya, John – dan kamu semua tahu ini – dia benar-benar lelaki yang luar biasa, seperti kekasih, dan saya benar-benar sangat mencintainya Dia kawan baik saya. “

Tetapi beberapa minggu sebelum pernikahan mereka sepatutnya berlaku, Nikki dan sahabatnya terpecah.

“Saya fikir banyak dari kita yang melalui proses pernikahan, saya rasa kita harus menghadapi – dan terpaksa menghadapi – semua isu-isu yang kita baru sembunyi jauh di dalam,” lanjutnya..

John Cena pada Nikki Bella: ‘Saya telah hancur hati saya dari mana-mana’

Mei.14.201805:51

Cena membuktikan dia memahami bahawa semasa lawatannya ke pameran itu, dia berkata, “Saya suka Nicole, dan saya benar-benar cuba menyokongnya dalam dia cuba mencari apa sahaja yang dia mahu yang membuat kejatuhan ini dalam Pertama, saya juga hanya berusaha untuk hidup, dan saya tidak mempunyai apa-apa harapan lain selain dari satu hari nanti, kita boleh melakukannya. “

Itulah harapannya juga.

John Cena, Nikki Bella
John Cena dan Nikki Bella mencium selepas dia menerima cadangan perkahwinannya semasa WrestleMania 33 pada April 2017.Phelan M. Ebenhack / AP

“Saya hanya tahu bahawa saya sihat akan menjadi sihat,” jelas Nikki. “Saya mempunyai harapan untuk masa depan kita, tetapi saya tahu sekarang saya perlu bekerja dengan saya Sebelum saya mengatakan janji-janji itu dan berjalan di lorong itu, saya tidak mahu ragu-ragu. penyesalan.”

Peminat pasangan akan mempunyai peluang untuk melihat dan lebih memahami apa yang membawa kepada pemisahan mereka ketika musim baru Nikki dan Brie’s E! rancangan realiti, “Total Bellas,” bermula 20 Mei. Dan Brie percaya ada pelajaran di dalamnya semua.

John Cena mengenai hubungan dengan Nikki Bella: ‘Saya hanya mahu dia mendengar saya’

Mei.15.201803:11

“Kakak saya dan saya sentiasa jenis orang yang buku terbuka,” kata Brie. “Kami tidak mempunyai penapis, yang baik dan yang buruk dan yang hodoh, semuanya berjalan pada acara kami. (Dan musim ini) menunjukkan wanita lain di luar sana bahawa anda tidak bersendirian – kaki sejuk benar-benar wujud.”

Dan perjumpaan hangat kekal mungkin.

“Saya pasti mempunyai harapan,” kata Nikki. “Saya betul-betul berbuat demikian.”

Loading...