Nicole ‘Snooki’ Polizzi membuka peluang untuk diterima pakai: ‘Saya diberkati’

Nicole “Snooki” Polizzi membuka peluang tentang bagaimana “diberkati” dia merasakan telah diterima pakai.

The “Jersey Shore” alum, 30, diadopsi oleh ibu bapanya, Helen dan Andrew Polizzi, ketika dia baru berusia 6 bulan di Santiago, Chile. Melihat belakang, dia percaya nasib membawa keluarganya bersama.

“Mereka terbang ke Chile untuk menjemput saya dan mereka mengatakan bahawa ketika mereka melihat saya saya suka, ‘Mama Dada.’ Jadi, seperti yang dimaksudkan, saya dapat memberitahu kerana, anda tahu, perkara-perkara yang hanya dilakukan dengan cara itu. Ia disebut nasib, “Polizzi mendedahkan vlog YouTube yang baru.

Berkembang, dia “selalu tahu” dia diterima pakai, bintang itu dikongsi.

“(Ibu bapa saya) tidak perlu memberitahu saya. Mereka tidak perlu duduk saya pada usia 10 dan menjadi seperti, ‘Nicole, anda diterima pakai,'” katanya. “Seperti saya tahu, saya suka, ‘Kami tidak kelihatan sama, saya coklat, awak putih, ini tidak masuk akal.’ Tetapi saya selalu tahu di dalam hati saya bahawa saya telah diterima pakai dan saya benar-benar baik dengannya. “

Sebagai remaja, dia mula tertanya-tanya tentang ibu bapanya dan sama ada dia mempunyai adik-beradik. Tetapi setiap kali dia membincangkan subjek dengan ibu bapanya, mereka enggan untuk berkongsi apa yang mereka tahu.

Nicole Polizzi
Nicole “Snooki” Polizzi berpose di MTV’s “Percutian Keluarga Jersey Shore” Parti perdana New York di New York City pada April 2018.Getty Images for MTV

“Saya hanya boleh memberitahu mereka akan kecewa kerana mereka tidak mahu, seperti, beritahu saya yang benar, mereka tidak mahu saya berfikir bahawa mereka bukan ibu bapa saya, yang tidak pernah berlaku,” kata ibu daripada dua.

Akhirnya, berusia 20-an, Polizzi belajar kebenarannya. “Pada dasarnya, ibu bapa kelahiran saya mempunyai adik-beradik yang lain dan mereka tidak mampu saya,” katanya. “Saya tidak boleh bayangkan, kerana saya mempunyai dua orang anak, meletakkan seorang kanak-kanak untuk diterima pakai untuk memberi mereka kehidupan yang lebih baik, seperti itu, sangat menakjubkan untuk mereka. . “

Snooki: tunang saya dan saya ‘tidak mahu kanak-kanak’ ini tidak lama lagi

Julai.17.201200:00

Bintang TV realiti itu berkata dia akan suka bertemu ibu bapa kelahirannya, tetapi dalam hatinya, dia sebenar Ibu dan ayah selalu menjadi Polizzis.

“Saya diberkati dengan hakikat bahawa saya mempunyai ibu bapa angkat saya, mereka memberi saya kehidupan yang luar biasa dan mereka berurusan dengan saya – yang gila,” katanya bercanda. “Saya selalu tertanya-tanya jika saya tidak pernah menerima pakai dan saya tinggal dengan ibu bapa kelahiran saya, saya masih menjadi huru-hara panas seperti ini, hanya dalam bahasa Sepanyol? Mungkin!”