Nicole Kidman mendedahkan sedang mengandung membuatnya mahu berhenti bertindak

Nicole Kidman mungkin menjana Emmy buzz kerana bermain Celeste isteri yang dilecehkan pada “Big Little Lies” HBO, tetapi tidak lama dahulu aktres itu dianggap berjalan jauh dari Hollywood.

Dalam temu bual secara langsung dengan pengarah Sofia Coppola yang diterbitkan oleh Associated Press, Kidman, yang berumur 50 tahun pada hari Selasa, mendedahkan bahawa mengandung membuatnya ingin berhenti bertindak.

Nicole Kidman turns 50
EPA

“Kami berdua mempunyai anak dan itulah komitmen yang besar, bukan? … Pada satu ketika, saya fikir saya mengandung hari Ahad, dan saya suka, ‘Saya akan berhenti bertindak, saya sudah selesai Ia terlalu banyak dan bayi itu, “kata pemenang Oscar, yang memegang seorang guru besar sekolah sekolah perempuan di drama zaman Perang Sipil yang baru,” The Beguiled. “

61st Annual Golden Globe Awards
Nicole Kidman dan ibunya, Janelle Kidman, di Anugerah Golden Globe Tahunan ke-61Carlo Allegri / Getty Images

Tetapi sebelum dia dapat meneroka idea itu lagi, ibunya pelakon, Janelle Kidman, membicarakan beberapa perkara kepadanya.

“Ibu saya suka, ‘Jangan lakukan itu, luangkan masa tetapi jangan berhenti.’ Dia berkata, ‘Jaga jari kaki anda di dalam air’ kerana, dia berkata, ‘Anda akan menginginkannya ketika anda bertambah tua.’ “

Ternyata, ibu Kidman tahu yang terbaik.

Pada masa ini, pelakon yang mempunyai empat orang anak – dua anak perempuan, Sunday Rose, 8, dan Faith Margaret, 6, bersama suami Keith Urban, dan dua anak dewasa, anak lelaki Connor dan anak perempuan Isabella, bersama bekas suami Tom Cruise – dengan memberi inspirasi pada kerja skrin terbaiknya.

“Kekuatan ibu siapa saya begitu kuat,” katanya kepada E! Berita ‘Ryan Seacrest di Anugerah Akademi 2017. “Ia menjejaskan segala yang saya rasa dan saya boleh meletakkannya ke dalam kerja, yang mana yang anda mahu sebagai pelakon.”

Loading...