Nick Offerman mendedahkan rahsia perkahwinannya yang bahagia kepada Megan Mullally

Nick Offerman dan Megan Mullally adalah #CoupleGoals. Dia salah seorang pelakon dan penulis yang paling lucu di luar sana, dengan rasa humor yang menggembirakan. Dan dia vodka-swilling Karen pada hari Khamis NBC melanda “Will & Grace.” Dan ya, Offerman hang out dengan separuh yang lebih baik ketika dia bekerja.

“Maksud saya Ph.D. program? Ya, saya pergi ke setiap rakaman yang mungkin, kerana lebih baik daripada es krim yang saya rasakan. Dan saya mati serius tentang cinta saya ais krim, “katanya.

Gambar: Nick Offerman, Megan Mullally
Nick Offerman, kiri, dan Megan Mullally tiba di Anugerah Emmy Primetime ke-67 pada hari Ahad, 20 September, 2015.Invision

Kedua-dua mereka telah berkahwin sejak 2003 dan rahsia kuasa mereka tetap – baik, tidak ada rancangan besar. Hanya kesopanan, dan kesabaran. “Baiklah, kami adalah dua manusia yang cuba untuk bersama, sama seperti mana-mana hubungan, jadi saya katakan saya mendapat banyak perbatuan daripada menutup perangkap saya dan mendengar. Kompromi sentiasa membawa kepada lebih banyak mencium lebih cepat daripada keganasan, “kata Offerman.

Bintang ‘Will and Grace’ melawat Megyn Kelly HARI INI, menggariskan petunjuk mengenai kebangkitan semula

September.25.201707:53

Offerman sekali terkenal mempersembahkan David Letterman dengan kanu buatan tangan semasa tampil di pamerannya. Sekarang, Wooden Offerman bekerja sama dengan Nonprofit Works, yang menyediakan peluang pekerjaan kepada orang yang kehilangan tempat tinggal atau hidup dalam kemiskinan di Los Angeles. Apabila anda membeli pembuka botol, papan koktel, dewan harian atau papan charcuterie dari Will Works, sebahagian daripada wang itu pergi ke organisasi.

“Saya sangat berharap agar kita dapat menetapkan program ini untuk berseronok di bawah naungan sendiri supaya bandar-bandar lain akan mengikuti contoh mereka dengan memulakan program yang sama. Ia menjadikan rakyat kita yang kurang bernasib baik kembali dalam tenaga kerja, yang sihat untuk masyarakat di setiap peringkat, “kata Offerman.

Bintang ‘Will and Grace’ pada pameran: ‘Keajaiban sebenar telah berlaku’

September.25.201704:35

Offerman, yang membina Stephen Colbert pada tahun lalu untuk set ceramahnya, juga mendedahkan perkara paling romantis yang pernah dibuatnya untuk isterinya.

“Kotak walnut yang berbentuk hati yang menempatkan cincin pertunangan yang saya perkenalkan kepadanya,” katanya. “Berdasarkan keberhasilan pemohon saya, dan kebun mekar hidup kita bersama-sama, saya tidak dapat bayangkan membuat objek lain yang akan membawa hampir banyak percintaan. “