Nick Lachey membuka peluang tentang Jessica

Selepas lima bulan selepas berdiam diri, Nick Lachey akhirnya bercakap.

Nick duduk bersama Access Hollywood, Nancy O’Dell pada hujung minggu untuk bercakap tentang album barunya dan kehidupan tanpa Jessica Simpson.

Dan sebagai Nancy mengetahui, jika anda ingin tahu bagaimana dia merasakan perpecahan dari Jess, hanya dengar album barunya yang bertajuk “What’s Kiri Of Me.”

Album yang sangat mengejutkan, salah satu lagu bertajuk “Saya Tidak Boleh Benci Anda Lagi.”

“Adakah anda berasa seperti anda membenci Jessica?” Nancy bertanya kepada Nick.

“Tidak. Saya tidak fikir saya boleh membencinya. Saya fikir ia lebih membenci keadaan. Ia lebih lanjut mengenai saya, “jelasnya. “Inilah perasaan saya di dalam diri saya, anda tahu, saya tidak mahu menjadi orang yang marah ini. Saya tidak mahu menjadi pahit mengenai perkara ini. “

“Adakah anda berasa seperti anda telah pergi sepenuhnya?” Tanya Nancy.

“Saya tidak fikir saya boleh mengatakan bahawa saya telah melepaskan sepenuhnya,” jawab Nick.

“Adakah anda mahu hubungan itu kembali?” Tanya Nancy.

“Ada cinta sejati di sana. Selalu ada. Saya tidak boleh mengatakan masa depan, “katanya.

“Bunyi seperti pintu terbuka,” mencadangkan Nancy.

“Saya boleh jujur ​​mengatakan dengan 100 peratus keikhlasan yang saya mahukan untuk kami berdua gembira dan walau bagaimanapun itu berlaku, itulah yang dimaksudkan untuk menjadi,” terang Nick yang mengakui.

Nick, yang muncul di Tahap Stail Tahap Tahap New York pada hujung minggu ini, merekodkan album baru seperti perkahwinannya terbongkar.

“Anda mencatat [satu] ‘Apa yang Kiri Saya’ pada hari anda memutuskan untuk bercerai,” kata Nancy. “Itu harus menjadi hari yang sukar.”

“Apabila saya melihatnya semula, saya fikir apa yang saya lakukan di studio ini. Tetapi ia benar-benar adalah pada titik di mana tiada apa yang tersisa untuk mengatakan, “kata Nick. “Saya tidak tahu apa lagi yang perlu dilakukan dengan diri saya atau kepala saya pada hari itu. Ini telah ditempah. “

Dalam salah satu baris yang terkenal kepada single, Nick mengeluh “Saya separuh lelaki yang saya fikir saya akan menjadi.”

“Apa maksudmu dengan itu?” Tanya Nancy.

“Well, untuk satu, ia adalah sajak yang baik dengan ‘Apa yang tersisa saya,'” Nick ketawa. “Saya rasa untuk saya, ini sedikit saya berusia 32 tahun dan ini tidak tepat di mana saya mahu berada pada tahap ini dalam hidup saya.”