Natalie Morales berkongsi cerita emosi semasa membaca ‘Long Island Medium’

Dalam siri “Long Island Medium,” Theresa Caputo sering membawa orang ramai untuk menangis dengan pembacaan peribadi dan mesej tuntutan datang dari luar kubur.

Natalie Morales baru-baru ini duduk dengan bintang TV realiti dan mendapati bahawa, walaupun “keraguan dan keraguan,” dia tidak kebal terhadap mesej bergerak Caputo.

Natalie membincangkan keguguran semasa bacaan peribadi Long Island Medium

Disember.29.201503:58

“Siapa yang mengalami keguguran atau penamatan?” Caputo bertanya tengah-tengah membaca.

Morales, yang mempunyai dua anak lelaki, menjelaskan bahawa dia telah mengalami keguguran pada masa lalu.

BERKAITAN: Bintang Long Island Medium: set TODAY adalah ‘gila’ dengan semangat di pagi hari

“Ketahuilah bahawa jiwa yang telah hilang dianggap sebagai anak, dan jiwa-jiwa itu berkembang di sisi lain,” kata Caputo kepadanya.

Sentimen itu menyebabkan THE TODAY anchor menangis, dan mereka bukan sahaja menangis air mata semasa sembang mereka.

BERKAITAN: ‘Long Island Medium’ Theresa Caputo tidak dapat meramalkan kejayaan pertunjukan sendiri

Caputo mendakwa telah menghubungi dua orang yang tersayang yang lain, termasuk ibu mertua Morales, yang dia katakan mempunyai mesej untuk dilalui.

Natalie Morales and
Natalie Morales bertindak balas sebagai “Long Island Medium” Theresa Caputo membahas bayi Natalie hilang keguguran semasa bacaan peribadi mereka.HARI INI

“Tolong beritahu anak saya, saya tahu bagaimana dia akan duduk dan memegang tangan saya,” katanya. “Dan bagaimana saya mengingati hari terakhir yang saya nampak dia, ketika dia mencium saya selamat tinggal dan berkata ‘Saya akan jumpa nanti,’ dan dia berkata bahawa dia mencintai saya … Tolong ceritakan kepada anak saya saya lebih suka dia.”

Lihat lagi dari “Long Island Medium” apabila pamerannya kembali ke TLC dengan bacaan untuk “The Big Bang Theory” bintang Jim Parsons pada 3 Jan.

Ikut Ree Hines pada Twitter.