MTV mengumumkan reboot ‘The Real World’ dan ‘Daria’

MTV telah memutuskan untuk kembali ke “The Real World.”

Syarikat itu mengumumkan pada hari Khamis bahawa ia melancarkan usaha pengeluaran baru yang bertujuan untuk menghidupkan semula ’90-an kegemaran seperti “The Real World” dan “Daria” untuk perkhidmatan TV streaming.

Pertunjukan ini akan dihasilkan oleh MTV Studios yang baru diwujudkan, yang dikatakan oleh syarikat dalam siaran berita akan difokuskan pada “siri yang dikasihi, francais dan spin-off yang merangkumi sejarah 35 tahun MTV.”

MTV REAL WORLD: SAN FRANCISCO, (l-r): David 'Puck' Rainey, Rachel Campos, Cory Murphy, Pam Ling, Moh
Pelakon “The Real World San Francisco,” yang disiarkan pada tahun 1994.

MTV / courtesy Everett Collectio

Pertunjukan yang dikemukakan semula, yang termasuk “Aeon Flux” kegemaran anime dan siri makeover “Made,” sedang dibina untuk platform streaming seperti Netflix, Hulu dan Apple TV, mengikut Batas waktu.

Musim baru “Dunia Nyata” tidak disiarkan sejak “Real World Seattle: Bad Blood” membungkus edisi ke-32 pertunjukan pada awal tahun 2017.

Presiden MTV, Chris McCarthy memberitahu deadline pertunjukan reboots bertujuan untuk menjadi kurang dari parti jakuzi mabuk yang menjadi tahun-tahun kemudian dan lebih daripada versi yang dilucutkan.

“Dunia Nyata” ditayangkan pada tahun 1992 dan sering dikreditkan dengan melancarkan genre TV realiti moden.

“Anda mempunyai generasi muda generasi muda yang sedang berkembang yang tidak mengalami kabel seperti yang anda dan saya lakukan,” kata McCarthy..

“Dan kita boleh pergi dan benar-benar mengulangi cerita itu, dikemaskini tentu saja, dengan watak-watak baru, ketegangan baru, isu kehidupan sebenar, tetapi tetap kekal sama dengan idea yang bersih tentang apa yang” Dunia Nyata “, tanpa perlu mengawalnya agar dapat berfungsi dengan kabel tradisional. “

Lihat wawancara ‘Donnadorable’ Chris Pratt, Kim Kardashian dan lain-lain di Anugerah MTV Movie & TV

Jun.19.201803:38

Kultus animasi yang melanda “Daria,” tentang remaja yang bijak, mengusik Daria Morgendorffer, sedang dipikir semula sebagai “Daria & Jodie,” dengan fokus pada Daria dan rakannya yang baik Jodie Landon yang mengambil dunia.

MTV juga membawa balik anime klasik “Aeon Flux” dengan pengeluar eksekutif Jeff Davis dan Gale Anne Hurd dari pertunjukan seperti “Teen Wolf” dan “The Walking Dead.”

MTV Studios juga merancang untuk menghasilkan rancangan realiti lain, “The Valley,” yang semangat “The Hills.” Acara ini mengikuti sekumpulan orang yang berusia di usia dua puluhan dengan kedut baru yang terletak di Nogales, Arizona, tepat di sepanjang sempadan dengan Mexico.

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.