Misty Copeland berkahwin dengan teman lelaki lama Olu Evans

Menaikkan roti bakar kepada Misty Copeland dan Olu Evans!

Ballerina berusia 33 tahun dan teman lelakinya yang berusia 10 tahun mengikat simpulan pada hari Ahad, wakil Copeland mengesahkan TODAY.

Misty Copeland, Olu Evans
Misty Copeland dan Olu Evans disaksikan di NYC Premiere dari Flesh and Bone siri terhad asal Starz di Pusat Skirball NYU untuk Seni Persembahan pada hari Isnin, 2 November 2015, di NYC.AP

Copeland, yang membuat sejarah setahun lalu ketika dia menjadi penari utama wanita hitam Ballet Theatre, mengumumkan pertunangannya kepada Evans, seorang pengacara, di majalah Essence September lalu.

BERKAITAN: Misty Copeland membuka peluang untuk memecahkan halangan, ia bangkit pada hari Ahad

Pasangan itu berkahwin di hadapan 100 tetamu di Hotel Montage di Laguna Beach, California, dengan Copeland mengenakan gaun Inbal Dror dan kasut Christian Louboutin, E! Laporan berita.

Penari sebelum ini memberitahu E! bahawa dia akan memilih upacara perkahwinan “sederhana” apabila tiba masanya.

“Saya rasa saya menjadi seorang puteri dongeng di atas panggung dan memakai pakaian dan gaun yang luar biasa untuk galas. Jadi, bagi saya, saya hanya mahu mempunyai hari yang mudah, seperti yang saya dapat dan tidak memilikinya satu pertunjukan besar, saya hanya mahu menjadi mudah dan berkelas dan tidak berasa seperti saya dalam sebuah tutu, “kata Copeland.

Kami harap hari besar anda adalah apa yang anda mahu, Misty dan Olu.

Tahniah!

Misty Copeland melanggar stereotaip dari peringkat tengah

Jul.10.201607:34