Miranda Lambert membuka hayat hati: ‘Ia merendahkan diri untuk menyakiti’

Ketika datang untuk melemahkan hati, Miranda Lambert bersyukur dia seorang penulis lagu. Penyanyi negara itu mengiktiraf kreativiti beliau dengan membantu dia melalui rasa sakit yang romantis.

Lambert, 34, berpecah dari suami Blake Shelton pada tahun 2015 dan mengakhiri hubungan dua tahun dengan teman lelaki Anderson Timur awal tahun ini, tetapi kesakitan telah membantu menumbuhkan beberapa muzik paling terang dalam hidupnya.

Miranda Lambert at 53rd Annual Academy Of Country Music Awards
Penyanyi negara, Miranda Lambert mengiktiraf muziknya dengan membantu dia menghadapi kesakitan.EPA

“2015 menolak saya ke dalam mod bertulis yang saya tidak pernah masuk sebelum ini. Ia sangat merendahkan diri, dan saya harus jujur. Peminat saya menjangkakan bahawa dari saya, “kata Lambert kepada laman muzik HITS Daily Double.

Album penyanyi dua tahun 2016, “The Weight of The Wings” ini, merupakan salah satu contohnya. Ia dipenuhi dengan penderitaan mentah dari perpecahannya dengan Shelton.

“Saya mengalami perceraian secara terbuka, dan mengucapkan terima kasih kepada Tuhan saya seorang penulis. Itu bermakna saya dapat mencari jalan untuk menanganinya, bahawa orang boleh berkata, ‘Saya mendapatkannya – saya juga ada di sana,’ “kata bintang itu, yang pada April memenangi anugerah vokalis wanita Academy of Music Country Awards tahun penghormatan untuk tahun kesembilan berturut-turut.

Blake Shelton, Miranda Lambert
Penyanyi dan bekas suami negara Blake Shelton berpecah selepas empat tahun perkahwinan pada tahun 2015. AP

Lambert bergurau bahawa album itu “menangkap tujuh tahap kesedihan, tetapi saya mengambil 24 lagu untuk sampai ke sana.”

Satu perkara yang menyeru penyanyi dalam muziknya adalah kejujuran – walaupun itu bermakna mendedahkan beberapa kebenaran yang hodoh tentang dirinya.

“Saya adalah saya, saya jujur ​​kerana cacat, saya boleh jadi, anda tahu, saya culas, saya minum, saya bercerai dan merosakkan hati saya, saya memecah hati,” katanya..

Akhirnya, Lambert berharap lagu-lagunya membantu peminat memproses rasa sakit mereka sendiri.

“Saya sanggup mengatakan apa sahaja yang perlu saya katakan supaya orang memahami, saya berharap kisah saya adalah cerita kerana semua orang mempunyai hidup dalam hidup mereka,” katanya. “Saya hanya bersyukur saya mendapat suara untuk bercakap mengenainya.”

Miranda Lambert membuka cerai dari Blake Shelton

Jul.29.201700:26

Loading...