Milo Ventimiglia mendedahkan sama ada ‘Ini Adakah Kita’ menjadikan dia mahu mempunyai anak-anak

Milo Ventimiglia boleh bermain super-dad Jack Pearson pada NBC’s “This Is Us,” tetapi pengalaman itu tidak semestinya membuatnya bersemangat untuk mempunyai anak-anak.

Ventimiglia, 41, membuka majalah Parade semasa wawancara bersama dengan isterinya TV, Mandy Moore, 34, dan mendedahkan bahawa bermain tiga orang di drama keluarga yang melanda telah membuka matanya kepada cabaran-cabaran keagamaan.

“Saya telah belajar bahawa saya mungkin tidak bersedia untuk itu,” kata pelakon itu.

Gambar: This Is Us - Season 1
Milo Ventimiglia dan Mandy Moore membuka peluang untuk bekerjasama dengan “Ini Kami.”Ron Batzdorff / NBC

Moore, yang memegang jawatan keturunan keluarga Rebecca Pearson di acara itu, percaya kejutan keibubapaan datang dengan wilayah itu. “Saya rasa keibubapaan adalah perjalanan liar yang anda tidak boleh sepenuhnya bersedia untuk,” kata bintang itu, yang telah terang tentang mahu memulakan keluarga sebenarnya sendiri.

Minggu ini NBC melancarkan treler 40 saat untuk musim ketiga yang akan disaksikan itu yang penuh dengan emosi – tidak mengejutkan kepada penonton yang mengikat berita jalanan.

Salah satu kekuatan pertunjukan itu, kata Moore, adalah bahawa ia “tulus” tetapi “tidak pernah schmaltzy.”

“Dan ada sesuatu yang benar-benar menyatukan tema umum mengenai perjuangan ini menjadi manusia-kegembiraan dan kesakitan dan segala-galanya di antara,” kata aktres.

Tonton Milo Ventimiglia mendedahkan adegan ‘Ini Adakah Kita’ yang membuatnya menangis

Ogos.22.201806:30

Musim baru ini akan menggambarkan lebih banyak kisah cinta Jack dan Rebecca dan juga memberi tumpuan kepada tiga anak Pearson, sama seperti anak-anak dan orang dewasa. Peminat juga boleh mengharapkan untuk bertemu dengan watak baru: abang Jack, Nicky, yang dimainkan oleh pelakon “Will & Grace” Michael Angarano.

Satu cerita baru Ventimiglia teruja dengan pusat-pusat masa Jack sebagai seorang askar muda semasa Perang Vietnam: “Ia akan menjadi titik cerita yang besar.”

Ia juga peribadi untuk pelakon, yang ayahnya berkhidmat dalam Perang Vietnam.

“Saya membesar membicarakannya dengan ayah saya,” kata Ventimiglia. “Ia menarik untuk memainkan sejarah Jack ketika kami dapat mengetahui apa yang menjadikannya lelaki itu.”

The “This Is Us” musim ini tiga pertandingan perdana di NBC pada 9 p.m (ET) Selasa, 25 September.