Milo Ventimiglia mendedahkan apa yang ia suka bermain minat J.Lo dalam filem

Milo Ventimiglia melancarkan minat bermain Jennifer Lopez.

Bintang “This Is Us” ini dibuka kepada Entertainment Weekly tentang membintangi Lopez bertentangan dalam komedi romantis yang akan datang “Akta Kedua” – dan hakikat bahawa Lopez sendiri meminta pelakon itu menjadi bintangnya.

“Saya mendapat panggilan telefon yang berkata, ‘Hei, Jen melakukan filem ini dan dia benar-benar mahukan awak, dan dia tidak mahu orang lain. anda.’Jadi saya suka, okay!’ Ventimiglia teringat.

SECOND ACT
Jennifer Lopez dan Milo Ventimiglia dalam satu adegan dari rom-com yang akan datang “Akta Kedua.”Barry Wetcher / Courtesy of STXfilms

Tetapi ia tidak seolah-olah pelakon sibuk, yang filem “Ini Adakah Kita” di Hollywood, hanya boleh menggugurkan segala-galanya dan tergesa-gesa ke set flick’s Manhattan.

“Saya benar-benar berjuang jadual saya di persembahan untuk mencari beberapa hari yang saya boleh terbang kembali ke Pantai Timur, kerana kita difilmkan di New York,” katanya, sambil menambah bahawa Lopez menjadikannya bernilai kerumitan.

“Apabila saya akhirnya mendarat, dia adalah rakan kongsi paling keren, paling susah bekerja, paling berbakat secara semulajadi di luar sana. Kami menikmati diri kita sendiri, ia sangat menyeronokkan,” kata Ventimiglia.

Filem itu menceritakan kisah seorang wanita pintar jalanan bernama Maya (Lopez) yang mendapat pekerjaan korporat yang membayar tinggi dengan bantuan résumé palsu dan galakan rakannya yang menyokong, Trey (Ventimiglia).

Bermain cinta di atas layar Lopez bermakna Ventimiglia kini mengikuti jejak beberapa superstar terbesar Hollywood, termasuk George Clooney, Matthew McConaughey dan (Ben Affleck) (Lopez’s ex-fiancé). Tetapi Ventimiglia tidak membiarkannya menakut-nakutkan dia.

Jennifer Lopez membuat rom-com kembali dalam treler ‘Akta Kedua’

20.20.201801:12

“Dan itu hanya kerana (Jennifer) sangat mengalu-alukan, hangat, dan dia ada di sana dengan anda bermain hubungan ini, di skrin, sangat nyata, dan skrin luar hanya persahabatan di kalangan artis,” kata pelakon itu.

“Jadi saya tidak merasa tertekan kerana romantik lain yang dia ada pada kamera,” katanya. “Tetapi apa yang saya rasa adalah tugas dan tanggungjawab kerana dia kawan saya untuk menjadikan kedua-dua orang ini benar-benar nyata.”

Namun, sementara Ventimiglia suka bekerja pada filem itu, ia adalah sedikit adegan aneh tragis menembak untuk “Ini Adakah Kami” suatu hari, dan kemudian melepaskan diri untuk menghisap Lopez seterusnya.

“Semasa saya membakar rumah Pearson, saya juga bersenjata dengan Jennifer,” katanya.

“Akta Kedua” hits teater pada 21 Nov.