Miley Cyrus mendedahkan bahagian terbaik tentang memiliki Dolly Parton sebagai ibu sayangnya

Dolly Parton adalah penyanyi, penulis lagu, pelakon, pengarang, dermawan dan ikon yang dilindungi sekuel. Tetapi Miley Cyrus mempunyai cara yang lebih mudah untuk merujuk kepadanya: ibu bapak.

Bon bintang pop dengan Parton mempunyai faedahnya, dan dalam temu bual dengan majalah Cosmopolitan, dia mendedahkan yang terbesar.

Miley Cyrus membuka mengenai perkahwinan ibu bapanya dan pilihan fesyennya

Ogos.03.201700:53

“Mempunyai akses ke almari!” dia ketawa.

Memandangkan gaya Parton berkilauan dan glamor, jawapan itu pastinya boleh dipercayai. Iaitu, jika Cyrus tidak mengikutinya dengan tindak balas yang tulen.

Miley Cyrus and her Cosmo comments about godmother Dolly Parton.
Getty Images

“Serius, memerhatikan cara dia merawat orang dengan kasih sayang dan penghormatan,” katanya dengan hati-hati. “Sentiasa peringatan kepada saya dan keluarga saya tentang apa yang penting. Jangan biarkan kejayaan mengubah hati anda.”

Cosmo Cover
Ellen Von Unwerth

Jadi, bukan model peranan yang buruk untuk mengatakan paling sedikit – dan jauh dari satu-satunya dalam hidupnya.

Pemain berusia 24 tahun, yang terlibat dengan pelakon Liam Hemsworth, juga menjelaskan bahawa dia melihat kepada ibu bapanya untuk bimbingan, terutama dalam perkara perkahwinan.

Miley Cyrus membuktikan tunang baru ‘Malibu,’ Liam Hemsworth

Mei.04.201700:29

“Tiada apa-apa dan tidak ada yang tetap sama,” katanya tentang apa yang dia pelajari daripada hubungan Billy Ray dan Tish. “Berkembang, berkembang, berubah antara satu sama lain dan meraikan perjalanan cinta anda!”