Miley Cyrus masih seksi, masih mendedahkan penyebaran terbaru

Gambar: Miley Cyrus
Mario Testino / Hari ini

Sudah hampir dua hari sejak terakhir kami melaporkan pada majalah majalah Miley Cyrus seksi, jadi inilah harapan anda membuatnya melalui hari Rabu sebelum melihat penyebaran baru ini.

Cyrus mengagumi sampul Majalah V, dan dalam satu siri gambar oleh Mario Testino dan video di sebalik tabir, dia terus membantu menghilangkan sedikit yang tersisa untuk imaginasi.

Carian pantas tajuk utama dalam talian menggambarkan daya tarikan yang sedang berlangsung dengan evolusi TV tween Hannah Montana menjadi apa sahaja yang anda mahu panggil Miley berusia 20 tahun. Bintang pop? Simbol seks? Ikon fesyen?

Kami Mingguan: Miley Cyrus rocks underboob, abs luar biasa … !

Toronto Sun: Cyrus strip untuk Majalah V!

The Sun (UK): Miley Cyrus mendedahkan bangsawan dan buah dada!

The Life Files: Miley Cyrus adalah seksi dan dia tahu itu!

Titik seru ialah kita. Kami fikir ada banyak perkara yang perlu dijerit dalam tajuk utama. Kami juga berfikir jika anda tidak pernah biasa melihat Miley mengambil sikap yang lebih seksi kerana dia menjual dirinya dan muziknya, maka, dengan itu … mungkin ada satu lagi hari di antara mag cover untuk anda mengecilkan. Seperti yang dimaklumkan oleh Miley V dalam wawancara yang disertakan, kali mereka adalah changin ‘.

“Ia bukan tentang gadis-gadis itu-lagi, lagu-lagu itu.” Masa berubah, muzik berubah, fesyen berubah, semuanya berubah. “