Miley Cyrus, Adam Sandler mempersembahkan lagu penghormatan Las Vegas pada ‘Tonight Show’

“Pertunjukan Malam Ini Dibintangkan Jimmy Fallon” bermula pada pertunjukan Isnin malam dengan Miley Cyrus dan Adam Sandler melakukan “No Freedom” Dido sebagai penghormatan kepada mangsa penembakan Las Vegas.

Cyrus dan Sandler biasanya dikenali sebagai bodoh dan ringan, tetapi kedua-duanya tetap serius pada hari Isnin ketika mereka melancarkan lagu 2013, yang menekankan ada “kebebasan tanpa cinta.”

Seperti yang dinyatakan Fallon sebelum pertunjukan, “Pagi ini, kita bangun dengan berita mengenai penembakan yang tidak masuk akal – kali ini di Las Vegas. Dalam menghadapi tragedi dan keganasan, kita perlu ingat bahawa kebaikan masih wujud di dunia ini. Di sini untuk menghiburkan anda malam ini dan itulah yang akan kami lakukan. “

Cyrus, 24, baru-baru ini mengeluarkan album baru, “Younger Now,” dan telah melakukan “No Freedom” sebelum semasa Sesi Backyard 2015; Isnin adalah malam pertama “Miley Week” nya pada “Malam Ini.”

Sandler, 51, dijangka hadir di acara itu dengan Dustin Hoffman untuk bercakap mengenai rancangan Netflix mereka, “The Meyerowitz Stories.”

https://www.instagram.com/p/BZxFo11hEOr

Cyrus, yang juga muncul sebagai jurulatih pada “The Voice” musim ini, kemudian kembali menyanyikan lagu single nya 2009, “The Climb.” Beliau mengulas mengenai Instagram mengenai persembahan kemudian:

Bergerak persembahan di sekeliling.

Ikut Randee Dawn di Twitter.

Loading...