Michelle Obama berkata ‘ew!’ kepada Jimmy Fallon dan Will Ferrell

Ini adalah minggu pertama “untuk” The Tonight Show Dibintangi Jimmy Fallon “- termasuk lawatan dari wanita pertama Amerika Syarikat. Tetapi Michelle Obama melakukan lebih daripada wawancara tradisional: Dia menyertai pelawak Will Ferrell dan Fallon untuk “Ew!” – salah satu lakaran paling popular dari “Malam Terlalu” Fallon. 

Ini bukan rodeo Fallon pertama FLOTUS. Dia paling mengagumkan menunjukkan langkahnya dalam “The Evolution of Mom Dancing,” versi Will Smith rutin yang dilakukan pada hari Isnin pertama “Tonight Show”. 

Dalam “Ew!” Fallon saluran remaja Sara, yang “ew” -opening, tunjang-sukan tuan rumah pertunjukan TeenNick difilemkan di bawah tanah beliau sebuah rumah. Dalam skit terkini, tetamu Sara adalah “Stacy Wallace” – Ferrell dalam pigtails dan minidress halter – dan Puan Obama. 

VIP adalah permainan untuk segala-galanya – selain daripada membuat keluar, seperti Ferrell melakukan dengan poster Harry Styles. Ini termasuk “faceoff malu,” “pelukan tangan tiga” dengan “gadis-gadis” dan pesta tarian (sebelum mereka terganggu oleh stepdad dorky Sara, Gary). 

Wanita pertama itu adalah diplomatik, tetapi dia menawarkan beberapa “mujahid” sendiri: untuk donat jeli (Let’s Move pengasas inisiatif menawarkan cawan tuan rumah bersama-sama sebagai gantinya) dan bintang filem Will Ferrell (Stacy tidak setuju dan dibuat dengan kepala Ferrell). 

Puan Obama berurusan dengan dua gadis remaja sendiri, tetapi “Sasha dan Malia tidak mengatakan ‘ew,'” katanya mengesahkan semasa wawancara dengan Fallon selepas drama itu. Tetapi dia mempunyai perkara yang lebih besar untuk bimbang: Malia akan mendapat lesen pemandunya apabila dia bertukar menjadi 16 musim panas ini. 

“Tuan-tuan dan puan-puan D.C., berhati-hati,” dia memberi amaran dengan ketawa.

Tetapi ia 20-an yang kita benar-benar perlu bimbang, Puan Obama mencadangkan, dan mengaku dengan ibu bapa untuk menggalakkan anak-anak dewasa mereka mendaftar untuk insurans kesihatan menerusi Akta Penjagaan Mampu.

“Sebenarnya, anak-anak muda adalah buku jari,” dia retak. “Mereka yang memasak buat kali pertama, menghirup jari mereka.” 

Selepas bertukar-tukar cerita mengenai tarian sekolah pertama mereka, Puan Obama menyusun tuan rumah sebagai “salah satu yang berpeluh.” Dia cuba membuktikan sebaliknya dengan menggelengkan tangannya – tetapi walaupun dia menyapu ke bawah, dia berpura-pura mengundurkan diri. 

“Ew!” Dia berseru. 

Dan itulah cara anda melepaskan mic pada “The Tonight Show.”

Michelle Obama melawat Fallon pada ‘Tonight Show’

19 Februari 201400:58

Loading...