Mia Farrow: Bapa Son Ronan boleh ‘mungkin’ menjadi Frank Sinatra

Mia Farrow telah menjadi subjek tajuk utama yang tidak terkira banyaknya berkaitan dengan kehidupan pribadinya selama ini, dan kini sebuah wahyu baru dalam majalah Vanity Fair menyoal bapa kepada salah seorang anaknya. Ronan Farrow, yang dianggap sebagai anak lelaki pelakon dengan bekas rakan lama Woody Allen, mungkin sebenarnya anak Frank Sinatra.

Semua ini dan banyak lagi telah keluar kerana artikel yang ditulis oleh koresponden VF khas Maureen Orth, yang menyertai MATLAB hari ini untuk membincangkan apa yang dia pelajari dengan bercakap dengan Farrow dan lapan anaknya. 

Frank Sinatra and his then-new bride Mia Farrow in 1966.
Frank Sinatra dan pengantin perempuannya baru Mia Farrow pada tahun 1966.Hari ini

“Saya bertanya kepadanya perkara kosong, dan saya berkata, ‘Adakah anak lelaki Ronan Frank Sinatra?’ dan dia berkata, ‘Mungkin,’ “kata Orth memberitahu Lauer tentang sembangnya dengan Farrow. (Farrow dan Sinatra telah berkahwin dari tahun 1966-68). “Tidak ada ujian DNA yang telah dilakukan tetapi mereka tidak pernah benar-benar berpecah, dengan jelas mereka bercerai, hanya 21 ketika dia menikah, dia berusia 50 tahun, dia … dia kata dia cintakan hidupnya. “

Juga, kata Orth, Ronan “kelihatan seperti Frank Sinatra dan dia menyanyi seperti Frank Sinatra.” Ditambah Orth, “Dia sangat dekat dengan keluarga Sinatra … Ronan memberitahu saya bahawa Nancy Sinatra berprestasi tinggi di atasnya seperti orang Itali nonna.”

Ronan Farrow adalah seorang wartawan, aktivis dan peguam. Dia tidak memberi komen untuk sekeping Orth, tetapi dia Tweeted Rabu, “Dengar, kita semua * mungkin * anak Frank Sinatra.” 

Pada masa kelahiran Ronan pada tahun 1987, Farrow berada dalam hubungan jangka panjang dengan pengarah Woody Allen. Pasangan ini berpecah pada tahun 1992 selepas Farrow mengetahui bahawa dia mempunyai hubungan seksual dengan salah seorang anak angkat mereka, Soon-Yi. Semasa pertempuran yang diikuti, Farrow mendakwa bahawa Allen telah mencabul salah seorang anaknya yang lain, Dylan. Tiada pertuduhan yang dikenakan terhadap Allen.

Tetapi 20 tahun, Orth dapat bercakap dengan Dylan yang sudah dewasa (yang diterima pakai), yang memberitahu dia bahawa dia mempunyai kenangan “terang” pada masa itu. “Mereka telah menghantui seluruh hidupnya,” kata penulis itu. “Dia mendakwa perkara itu benar-benar berlaku yang sangat buruk baginya.”

Peguam Allen, Elkan Abramowitz memberitahu Vanity Fair bahawa Allen masih menafikan tuduhan penderaan seksual. Abramowitz enggan mengulas lanjut HARI INI. 

Wawancara Maureen Orth dengan Mia Farrow boleh didapati dalam isu baru Vanity Fair, di gerai berita Khamis, 3 Oktober.