‘Menari Dengan Bintang’ Val Chmerkovskiy dan Jenna Johnson terlibat

“Dancing With the Stars” pro Valentin Chmerkovskiy baru saja mengambil salah satu langkah terpenting dalam hidupnya: dia kini bertunangan, kepada rakan profesional “DWTS” Jenna Johnson.

Acara gembira itu berlaku di Venice, Itali, ketika penari berusia 32 tahun turun di satu lutut dan diusulkan.

Gambar bersama Chmerkovskiy dari detik besar pada media sosial Khamis:

Dan Johnson, 24, juga menulis gambar-gambar itu, sambil menambah “ENGAGED” kepada kapsyennya.

Jika nama Chmerkovskiy terdengar akrab, itu kerana Val adalah abang kepada doktor lain “DWTS”, Maksim. Dan bercakap tentang mengikuti jejak bro anda yang lebih tua: Maks berkahwin dengan pro “DTWS” yang lain, Peta Murgatroyd.

Anda mungkin ingat bahawa Maks juga mempunyai bakat yang dramatik, yang mencadangkan kepada Petra semasa di atas pentas semasa prestasi “Sway: A Trilogy Dance.”

2017 Industry Dance Awards And Cancer Benefit Show - Arrivals
Val Chmerkovskiy dan Jenna Johnson di Pameran Anugerah Tari Industri 2017 dan Pameran Manfaat Kanker di Hollywood pada 16 Ogos 2017.FilemMagic

Johnson dan Chmerkovskiy telah berkahwin dan mematikan 2015, tetapi mula menjadi orang awam dengan hubungan mereka pada tahun 2017, termasuk berkongsi ciuman pada musim 25 pertandingan “DWTS.”

Mereka telah mengisyaratkan kepada media dan dalam talian bahawa cadangan sepatutnya pada masa depan baru-baru ini. Chmerkovskiy menyiarkan tweet ini pada 8 Mei:

Pada hari yang sama, Johnson bergurau kepada Hiburan Malam ini bahawa “Masa yang berdetik!” apabila ia datang kepada cadangan. “Kita akan lihat (mengenai pertunangan).”

“Kehidupan saya telah berubah kerana (dia),” kata Chmerkovskiy kepada majalah People. “Saya mendapati diri saya sebagai versi terbaik saya sendiri yang pernah saya lakukan. Dia hebat.”

Julianne Hough dari ‘Menari dengan Bintang’ mengenai penghargaan guru dan rancangan perkahwinan

Mei.01.201704:09

Jelas sekali mereka bersama-sama.

Ikut Randee Dawn di Twitter.