Memperkenalkan ‘Magic Michelle’ – parodi Ellen yang lucu ‘Magic Mike’

Ellen DeGeneres menggegarkan pembuat wangnya – dengan beberapa kawan terkenal!

Tuan rumah ceramah bercakap telah berkongsi video lucu dari Musim 14 Musim perdana “The Ellen DeGeneres Show” Selasa depan – treler untuk “filem” baru yang dipanggil “Magic Michelle,” reboot semua wanita “Magic Mike.” Bintang klip DeGeneres, Jenna Dewan Tatum, Chrissy Teigen dan Olivia Munn sebagai pelukis yang boleh menggunakan masa latihan lebih sedikit di tiang.

DeGeneres memperkenalkan klip itu dengan mengagumi kejayaan box-office “Magic Mike” dan sekuelnya, “Magic Mike XXL,” terima kasih kepada suami, pelakon, Channing Tatum, Dewan Tatum, yang juga berhenti pada hari Selasa untuk memberikan pandangan pemirsa eksklusif di persembahan Las Vegas yang akan datang “Magic Mike Live”.

Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneresEllentube

“(‘Ellen Show’ DJ) tWitch dan Channing membintangi ‘Magic Mike’ dan ‘Magic Mike’ adalah hit besar dan besar. Maksud saya, begitu besar bahawa mereka sebenarnya melakukan reboot semua wanita kerana mereka melakukan itu dengan segala-galanya, “kata DeGeneres.

“Mereka melakukan ‘Ghostbusters’ dan ‘Eleven Lautan,’ dan terima kasih kepada Channing, saya dapat menunjukkan kepada anda penyeleksian eksklusif, dan di sini ia.”

Ellen DeGeneres in Magic Michelle
Treler parodi lucu Ellen DeGeneres telah berkongsi untuk filem palsu yang dipanggil “Magic Michelle,” reboot semua wanita “Magic Mike.” Ia membintangi Ellen, Jenna Dewan-Tatum, Chrissie Teigen, dan Olivia Munn.Michael Rozman / Warner Bros

Tuan rumah membuang dirinya dalam peranan tajuk Michelle Michelle, seorang gadis berambut perang yang mengaitkan barangannya dalam jumpsuit kerja lelaki yang tidak begitu seksi – alat tali pinggang termasuk!

Chrissy Teigen, Ellen, Olivia Munn and Jenna Dewan-Tatum in Magic Michelle
Treler parodi lucu Ellen DeGeneres telah berkongsi untuk filem palsu yang dipanggil “Magic Michelle,” reboot semua wanita “Magic Mike.” Ia membintangi Ellen, Jenna Dewan-Tatum, Chrissie Teigen, dan Olivia Munn.Michael Rozman / Warner Bros

Bintang Dewan Tatum sebagai penari kutu buku pahit bernama Peppermint, manakala Munn, yang sebenarnya muncul dalam “Magic Mike” pertama, dan Teigen, meraba-raba melalui rutinnya.

BERKAITAN: Anjing Ellen DeGeneres mengganggu senaman pagi – menonton video

Hanya bintang tamu khas Oprah Winfrey yang memindahkan langkahnya – dan itu kebanyakannya mungkin kerana wajah Winfrey itu tersembunyi di atas tubuh penari sebenar.

Lihat benjolan wanita, mengisar, dan melakukan gerakan lain yang janggal yang menjaringkan mereka “penilaian bintang 2 1/2 pada Yelp.”

Ellen with Oprah
Ellen dengan OprahMichael Rozman / Warner Bros

Bagi tetamu DeGeneres Selasa: selain daripada Tatum, Winfrey juga duduk untuk berbual, seperti gimnas pemenang pingat emas Amerika Syarikat, Simone Biles.

Bunyi seperti a ajaib perdana musim!

Bintang ‘Magic Mike’ menunjukkan gerakannya yang panas

Jun.26.201200:00