Melanie Griffith menyiarkan gambar ‘cantik’ ibu Tippi Hedren pada ulang tahun ke-87

Ulang tahun yang baik. Ulang tahun dengan keluarga lebih baik.

Ulang tahun dengan Keluarga kerajaan Hollywood? Nah, kita hampir tidak boleh memuat diri kita sendiri.

Jadi, kami ingin menghantar ucapan selamat ulang tahun terbaik kepada pelakon dan aktivis Tippi Hedren, yang bertukar 87 pada 19 Januari. Anak perempuannya, Melanie Griffith, marilah kita menyambut perayaan keluarga melalui Instagram:

“Ibu cantik saya Tippi pada 87!” Griffith, 59, menulis dalam kapsyen itu. “Makan malam dengan cucu-cucunya #mymamarocks #mykidsaremylife #weareblessed.” (Plus jantung dan doa tangan emojis, kerana jelas.)

Mereka cucu-cucu, jika anda tidak tahu, termasuk bintang “Fifty Shades of Gray” Dakota Johnson (bapanya adalah “Naib Miami” bintang Don Johnson); Stella Banderas (bapanya pelakon, pengarah dan penerbit Antonio Banderas), dan Alexander Bauer (bapanya adalah “Ray Donovan” bintang Steven Bauer).

BERKAITAN: Dakota Johnson mengetengahkan usia Hollywood: ‘Ia tidak masuk akal dan cutthroat’

Untuk keluarga pelakon, drama itu seolah-olah minima – anak-anak kelihatan gembira untuk menyatukan kembali cuti beberapa minggu yang lalu, dan nampaknya sekarang lagi untuk menghormati ibu mereka.

Dan bolehkah kita katakan, Tippi, bahawa anda kelihatan menakjubkan untuk 87 – sebenarnya, anda kelihatan menakjubkan untuk sebarang umur.

BERKAITAN: Melanie Griffith berkongsi gambar ‘Instagram’ yang tidak difilterkan, kata pembangkang untuk mengatakan ‘perkara yang lebih bermakna’

Semua hati dan doa tangan emojis untuk krew Hollywood yang ketat ini!