Mel B membersihkan khabar angin tentang mencari rawatan selepas ‘hubungan sengit’

Melanie “Mel B” Brown membuka mengenai keputusannya untuk mendapatkan rawatan untuk gangguan tekanan post-traumatic (PTSD) – dan menjelaskan bahawa dia tidak memeriksa rehab.

Pada satu episod “The Ellen DeGeneres Show” yang disiarkan Rabu, hakim “Amerika Got Got Talent” dan bekas Spice Girl mendapat jujur ​​dengan tuan rumah tetamu Lea Michele mengenai keputusannya untuk mencari bantuan berikutan perceraiannya yang berantakan dari produser TV, Stephen Belafonte.

Mel B membersihkan khabar angin baru-baru ini tentang memasuki program rawatan

Ogos.29.201802:17

“Well, ia agak sedikit condong dengan kami,” kata Brown, 43, mengenai laporan baru-baru ini bahawa dia memasuki pemulihan untuk kecanduan kepada alkohol dan seks. “Kini, saya telah menjalani terapi sejak ayah saya mendapat didiagnosis dengan kanser sembilan tahun lalu. “

“Terapi saya berubah sedikit kerana saya berada dalam hubungan yang sangat sengit, yang boleh anda baca dalam buku saya,” Brown menambah memoir barunya, “Brutally Honest.” “Saya banyak menangani masalah ini, tetapi tidak, saya bukan seorang yang beralkohol. Tidak, saya bukan penagih seks.”

Gambar: FILE - Melanie Brown Gives Birth To Third Daughter
Melanie “Mel B” Brown dan Stephen Belafonte pada tahun 2010. Brendon Thorne / Getty Images

Ibu tiga pergi untuk menggambarkan perkahwinannya dengan Belafonte, dengan siapa dia berkongsi seorang anak perempuan, Madison, 6, dalam keadaan huru-hara. Pasangan itu memuktamadkan perceraian mereka pada Disember lalu.

“Anda tahu, saya bersama orang yang sama selama 10 tahun, dan itu adalah satu kekacauan, sangat sengit. Itulah yang saya boleh katakan tentangnya. Saya ingin mengatakan lebih banyak, tetapi pada pameran ini, mari kita simpan PC. Tetapi … Saya memang perlu meringankan kesakitan saya. Saya banyak mengalami PTSD, “kata Brown kepada Michele.

Pada hujung minggu, penyanyi itu berkongsi kenyataan panjang dengan tabloid British The Sun mendedahkan pilihannya untuk mendapatkan rawatan untuk menangani trauma yang berpunca daripada perceraiannya dan kematiannya pada 2017, Martin Brown.

“Sepanjang enam bulan yang lalu telah menjadi sangat sukar bagi saya,” katanya. “Saya telah bekerja dengan seorang penulis buku saya, ‘Brutally Honest’, dan ia telah menjadi traumatik yang luar biasa menghidupkan hubungan yang melecehkan emosional dan menghadapi begitu banyak besar isu dalam hidup saya dari kematian ayah saya kepada hubungan saya dengan lelaki. “

Brown juga menyatakan dalam kenyataannya bahawa dia telah menggunakan alkohol dalam usaha untuk “mati rasa” emosi menyakitkan.

“Kadang-kadang sukar untuk mengatasi semua emosi yang saya rasakan,” kata pernyataan itu. “Tetapi masalahnya tidak pernah berlaku mengenai seks atau alkohol – ia adalah di bawah semua itu. Saya menyedari sepenuhnya bahawa saya berada di titik krisis. Tiada siapa yang tahu diri saya lebih baik daripada saya – tetapi saya berurusan dengannya.”

Mel B mengesahkan pelancongan Spice Girls sedang berlaku!

Jun.27.201805:48