Masih ada air: ‘Itu 70s Show’ melancarkan reunites untuk singalong

Sama seperti lagu tema berkata, “70s Show” cast masih “angin” keluar, di jalan. ” Bekas pelakon Ashton Kutcher, Mila Kunis, Topher Grace, Laura Prepon, Danny Masterson dan Wilmer Valderrama berkumpul minggu ini di Los Angeles dan Masterson merangkul reuni di filem.

Foto itu menunjukkan enam orang berkumpul di sekeliling piano, dan kapsyen Masterson berbunyi, “Setiap sekali dalam sekelip mata rakan-rakan berkumpul untuk selaras 6 bahagian lagu BigStar …”

Lagu tema pertunjukan, “In the Street,” ditulis oleh Alex Chilton dan Chris Bell pada tahun 1970-an kumpulan Big Star, walaupun versi yang digunakan pada persembahan itu oleh Todd Griffin dan kemudian Trick Murah. Pelakon itu dilihat menyanyikannya di Vista Cruiser yang terkenal yang dimiliki oleh watak Grace, Eric Forman, dalam kredit pembukaan.

“Menunjukkan 70-an” peminat-peminat cepat meleleh ke atas penglihatan reuni kru Point Place. Masterson menyiarkan foto itu pada hari Rabu dan pada hari Khamis pagi, 14,000 menyukainya.

“AAwww … Cinta ya’ll! Di manakah ‘ibu bapa’ LOL,” tulis pitapoggi pengguna Instagram.

Cobylynn menulis: “Lovely !! Anda semua memberi saya banyak ketawa, Terima kasih!”

Walaupun persembahan itu berakhir pada tahun 2006, para ahli cast masih sibuk dalam bertindak, dengan Mila Kunis dan Ashton Kutcher membuat tajuk utama. Pasangan di acara itu, kini sedang berjumpa, Kutcher mengesahkan majalah Elle pada bulan Mac. Kutcher, yang menyanyikan sitkom hit “Two and a Half Men,” baru-baru ini membintangi “Jobs” sebagai pengasas bersama Steve Jobs. Kunis memainkan penyihir jahat Theodora dalam “Oz yang hebat dan kuat” awal tahun ini, dan akan membintangi “Jupiter Menaik” musim panas akan datang.

Prepon, yang baru-baru ini membintangi siri Netflix “Orange adalah New Black,” tweeted versi foto itu dengan kapsyen, “Kami memerlukan topi Santa dan buku-buku caroling … Dan untuk itu tidak akan menjadi hampir Xmas! # luvmygang # 70s-hang. “