Masa bikini logam! Carrie Fisher telah kehilangan £ 40 untuk ‘Star Wars’

Alert Jabba the Hutt: Puteri Leia semakin berbentuk untuk “Star Wars: Episode VII” dan dia mungkin perlu menghilangkan bikini metal lama yang menyeramkan dia memaksanya memakai “Kembali Jedi.”

Ibu Carrie Fisher, pelakon dan penyanyi legenda Debbie Reynolds, memberitahu Mario Lopez pada “Extra” minggu ini bahawa anak perempuannya telah kehilangan 40 paun untuk bersiap untuk reboot filem siri popular.

“Dia sangat teruja mengenainya … dia telah menjalani diet sejak itu, kerana anda tahu mereka perlu setanding, jadi dia kelihatan hebat,” kata Reynolds. “Dia sangat teruja, kerana kita semua, kerana kita semua suka ‘Star Wars.'”

Fisher menyertai Harrison Ford (Han Solo) dan Mark Hamill (Luke Skywalker) dan ramai pendatang baru di J.J. Abrams diarahkan “Episod VII,” kerana di teater pada Disember 2015.

Tahun lepas, pelakon berusia 57 tahun itu memberitahu Calgary Herald dia teruja untuk mendapatkan peranan Leianya.

Gambar: Carrie Fisher
Carrie Fisher di London pada 30 April.Hari ini

“Saya gembira kerana mereka melakukan filem baru kerana mereka menghantar jurulatih ke rumah saya supaya saya dapat dalam keadaan yang sangat baik,” kata Fisher..

Pada tahun 2011, Fisher memberitahu TODAY bahawa dia kehilangan 50 paun dalam program penurunan berat badan Jenny Craig dan dia mahu “masuk ke dalam bikini logam dan hanya berjalan-jalan di rumah seperti orang bodoh.”

Bikini logam Leia, atau bikini hamba, adalah pakaian popular, terutama di kalangan cosplayers yang kerap komik konvensyen dan acara serupa. Leiasmetalbikini.com satu dan satu laman web hanya pergi untuk menyelam yang mendalam mengenai semua perkara yang berkaitan dengan sekeping fesyen ikonik.

Ikuti Kurt Schlosser di Google+

Loading...