Marion Ross mendedahkan co-star ‘Happy Days’ yang dia tidak klik pada mulanya

Sesiapa yang suka menonton rancangan TV klasik “Happy Days” terpaksa mencintai Marion Ross, yang memainkan Puan Cunningham.

Tetapi ia tidak suka pada pandangan pertama untuk salah seorang pelakonnya ketika mereka mula membuat penggambaran pertunjukan, seperti yang diturunkan oleh Ross pada hari Ahad.

Tonton bintang Happy Days yang disatukan semula pada Megyn Kelly HARI INI

03.03.201812:50

“Selama beberapa tahun,” kata pemain berusia 89 tahun itu, dia dan Tom Bosley (yang bermain Encik Cunningham) tidak mengklik.

“Sama ada Tom Bosley mempunyai orang lain dalam fikirannya pada mulanya (persembahan) … tetapi saya mempunyai bahagian yang sangat kecil pada mulanya,” katanya. “Baris saya seperti, ‘Oh, Howard,’ ‘Oh, anak-anak, awak tidak makan.'”

HAPPY DAYS
Tom Bosley dan Marion Ross sebagai Encik dan Puan Cunningham, yang tidak selalu mempunyai “Happy Days” bersama-sama.Getty Images

Tetapi selama 11 musim pameran itu, “Puan C” menjadi anggota integral dari pelakon, yang dikasihi oleh keluarga dan keluarga yang bersekutu. Dan itu termasuk Bosley.

“Jadi kami terpaksa bekerja dengan cara itu,” katanya. “Kerana saya belajar mencintainya, saya sayang kepadanya dan kami menjadi kawan yang sangat rapat.”

Itulah salah satu cerita dalam memoir baru Ross, “Hari-Ku: Selamat dan Tidak,” yang diterbitkan pada akhir bulan Mac.

HAPPY DAYS, (Back L-R), Erin Moran, Ron Howard, Henry Winkler, (Front), Tom Bosley, Marion Ross, 197
Keluarga asal “Happy Days”: Erin Moran, Ron Howard, Henry Winkler, Tom Bosley dan Marion Ross.Everett Collection

Ross juga mendedahkan bahawa kadang-kadang disukai terlalu banyak di Hollywood boleh menjadi masalah. Dia telah menandatangani kontrak filem pada umur 24 tahun, dan menjelaskan kepada Megyn Kelly semasa lawatannya bahawa menangkap predator dalam perniagaan itu adalah rumit walaupun ketika itu.

Marion Boss on TODAY
Marion Ross muncul bersama Clark Gable pada tahun 1958 “Pet’s Guru.”Gambar Paramount

Suatu ketika, dia berkata, seorang lelaki berjanji dia boleh “membantu” dia dalam perniagaan itu jika dia hanya melakukan perkara dengan cara itu.

“Saya menumbuk dia di bahu dan saya berkata, ‘Anda tidak mempunyai watak, saya sudah berkahwin!'” Katanya. “Dia tidak tahu apa yang perlu dilakukan dengan saya.”

“Dia akhirnya mendapat pekerjaan,” kata Kelly.

Awak pergi, Puan C!

Bintang ‘Happy Days’, Erin Moran meninggal pada usia 56 tahun, yang dikenang oleh bintang-bintang

Apr.23.201701:44

Ikut Randee Dawn di Twitter.