Marion Cotillard bercakap ‘Allied,’ menembak khabar angin Brad Pitt dan adegan cinta ‘janggal’

Ia tidak terlalu mengejutkan apabila seorang wanita terkemuka dan bintang lelaki beliau jatuh untuk satu sama lain semasa membuat filem (hello, Carrie Fisher dan Harrison Ford).

Tetapi Marion Cotillard, yang dianggap sebagai pejuang perjuangan Perancis bertentangan dengan pegawai perisikan Kanada, Brad Pitt dalam filem World War II yang baru bertajuk “Allied,” menegaskan bahawa itu tidak berlaku dengan mereka, dan dia tidak membenarkan laporan gosip palsu untuk mendapatkan dia kulit.

Marion Cotillard: khabar angin Brad Pitt tidak menjejaskan saya ketika menembak ‘Sekutu’

Nov.17.201603:59

“Saya tidak pernah mengambil apa-apa secara peribadi apabila ia tidak membimbangkan saya,” katanya pada HARI hari Khamis mengenai bisikan, yang bermula ketika Pitt dan isterinya Angelina Jolie berpisah pada bulan September. “Jadi saya tidak mengambilnya secara peribadi kerana saya tidak ada kena mengena dengan khabar angin atau situasi itu.”

ALLIED; Brad Pitt, Marion Cotillard
Brad Pitt dan Marion Cotillard terpaksa bangun dan bersendirian dalam kamera untuk “Sekutu.”Gambar Paramount

BERKAITAN: ‘Pengarah bersekutu Robert Zemeckis bercakap kimia antara Brad Bitt, Marion Cotillard

Pemisahan Pitt dari Jolie datang sebagai kejutan kepada ramai peminat. Laporan Gossip berkata pelakon berusia 52 tahun itu mendapat selesa dengan Cotillard, yang menjangkakan anaknya yang kedua dengan pasangan Guillaume Canet.

Tetapi dia menegaskan mereka tidak lebih dari sekerja bersama, malah menyiarkan kenyataan di Instagram di mana dia menyatakan harapan bahawa Pitt dan Jolie “akan mendapat keamanan.”

Tonton Brad Pitt dalam pandangan pertama eksklusif di ‘Allied’

Nov.11.201600:55

Malah, dia dan Pitt menghabiskan masa sebagai rakan romantis – tetapi hanya pada kamera. Adegan cinta, dia berkata, harus dirakamkan sebelum kamera menghidupkan. “Ia sentiasa keadaan yang canggung, tetapi ia juga keadaan yang sangat menyeronokkan kerana ia adalah janggal,” katanya..

Marion Cotillard
Cotillard memuji aksen Perancis Pitt dengan Matt Lauer pada HARI INI.HARI INI

BERKAITAN: Marion Cotillard menangani khabar angin Brad Pitt, mengucapkan selamat tinggal kepada Pitt, Angelina Jolie ‘damai’

Dan penduduk asli Paris itu juga memuji Pitt kerana aksen Perancisnya. “Dia melakukan kerja yang luar biasa, dan komitmennya untuk bercakap bahasa Perancis dan bersikap adil dengan bahasa itu [sangat mengagumkan].”

Akhirnya, Cotillard berkata dia tidak akan membiarkan khabar angin merosakkan pengalamannya di dalam filem itu. “Saya tidak memberi tenaga kepada ini,” katanya. “Ia adalah satu pengalaman yang indah dan hebat yang bekerja dengan pengarah berwawasan dan seorang pelakon yang hebat, jadi itulah yang penting.”

Ikut Randee Dawn di Twitter.