Mari kita bercakap tentang perkahwinan ‘Gilmore Girls’ itu

Banyak orang telah berada di sana: Selepas berbulan-bulan berulang-ulang merancang perkahwinan, anda menyedari bahawa ia akan menjadi jauh lebih baik untuk hanya berpindah. Tetapi adakah kita akan melakukannya? Bolehkah kita?

Pada “Gilmore Girls: A Year In The Life” (alert spoiler!), Lukas dan Lorelai JPS!

Netflix

Malam sebelum pernikahan mereka, mereka memutuskan untuk mempersembahkan perkahwinan mereka sendiri dengan berpindah di bawah gazebo di tengah-tengah Stars Hollow, di latar belakang “Mencerminkan Cahaya” oleh Sam Phillips – lagu pertama yang mereka tarian bersama!

Netflix

Walaupun ia agak mengecewakan, kita sebenarnya tidak dapat melihat perkahwinan yang besar dengan seluruh kumpulan itu bersama-sama selepas semua yang membawa (akan Jess berjalan Rory di lorong? Dalam fantasi kita, dia tidak!), Cara perkahwinan bekerja adalah sempurna untuk cerita cinta mereka.

BERKAITAN: Bintang Gilmore Girls, Scott Patterson mendedahkan adegan Lukas dan Lorelai yang kegemaran

Bilakah pasangan ini tidak melakukan perkara dengan istilah mereka sendiri? Sudah tentu mereka akan berlari di tengah-tengah malam untuk berkahwin dengan mereka sendiri, jauh dari semua hoopla. Bahagian kami yang lebih pragmatik juga menyedari bahawa ia mungkin satu cara untuk mengelakkan komplikasi cuba menjadualkan keseluruhan pelakon itu ke dalam sebuah adegan perkahwinan.

Netflix
Netflix

Ia adalah satu lingkaran penuh yang indah dari siri yang berakhir dengan mereka mengisytiharkan cintanya di jalan itu, di bawah tema hutan ajaib, sama seperti pasangan yang disiksa (akhirnya) pantas.

Mereka mendapat penutupan mereka sekurang-kurangnya. Sehingga mereka empat perkataan terakhir, sekurang-kurangnya.

Lauren Graham membincangkan 4 kata terakhir Gilmore Girls (dan telefon Alexis Bledel)

Nov.29.201608:01