Mandy Moore terlibat dengan pemuzik Taylor Goldsmith

Mandy Moore akan berkata “Saya lakukan” kepada teman lelaki Taylor Goldsmith!

Pelakon “This Is Us” dan ahli muziknya dua tahun bertunang.

https://www.instagram.com/p/BWc-bFUngwK

Ia adalah berita baik untuk pelakon berusia 33 tahun itu, yang menyaksikan betapa gembiranya dia sejak terjatuh untuk Goldsmith, yang menyanyi dan bermain gitar untuk band rakyat L.A.-band Dawes.

“2 tahun yang terbaik. Jangan sekali-kali tersenyum dengan anda, T,” dia memaparkan gambar gembira yang dikongsi beliau kepada Instagram pada 12 Julai untuk menandakan ulang tahun ulang tahun pasangan.

Mandy Moore terlibat dengan pemuzik Taylor Goldsmith

14.14.201700:10

Bintang bersama Chris Sullivan mengesahkannya untuk Access Hollywood di pesta pelepasan soundtrack “Ini Adakah Kami” dan mendedahkan dia juga melihat cincin barunya.

“Semuanya keluar dalam benang teks kumpulan,” katanya. (Kami mahu di benang teks dengan “Ini Adakah Kami”!)

Mandy Moore mendedahkan rahsia beliau untuk kekal positif

Jul.27.201701:56

Pada bulan Ogos 2016, Moore, yang bercerai pemuzik Ryan Adams selepas enam tahun berkahwin, meracau tentang kehebatan beliau dalam In Touch Mingguan. “Saya sangat gembira! (Taylor) adalah permata seseorang,” kata Moore kepada majalah itu. “Saya benar-benar beruntung.”

https://www.instagram.com/p/_4igoLDXZJ

Bulan lalu ini, dia mendedahkan kepada Orang bahawa dia berhasrat untuk berjalan di lorong dan memulakan sebuah keluarga sendiri dengan Goldsmith “lebih cepat daripada kemudian.”

“Saya pasti akan berkahwin lagi,” kata bintang itu. “Kehidupan saya mempunyai semacam kepintaran yang tidak dijangka dan berubah secara profesional dan peribadi, tetapi keseluruhan perjalanan saya adalah sebab saya berada di sini hari ini dan saya merasa terpenuhi oleh semua yang berlaku.”

Sepertinya dia maksud setiap perkataannya.

Tahniah, Mandy dan Taylor!