Mandy Moore, Shane West menandakan ulang tahun ‘A Walk to Remember’ dengan penghormatan manis

Adakah ia benar-benar 16 tahun sejak Jamie dan Landon memecah hati kita dalam “A Walk To Remember”?

Ia ada! Dan, bintang filem itu, Mandy Moore dan Shane West, mengambil ke Instagram untuk meraikan ulang tahun keemasan yang akan datang.

Moore, 33, berkongsi gambar putus-putusnya dan watak-watak West yang boleh ditonton. “Jamie + Landon, 16 tahun yang lalu, A Walk to Remember,” dia menulis di sebelahnya, sambil menambah hati merah manis untuk mengukur.

View this post on Instagram

….❤️ forever. #TBT

A post shared by Shane West (@theshanewest) on

West, 39, berkongsi foto sendiri peminat-peminat muda yang menggembirakan, dengan teksnya hanya bersendirian dan perkataan “selama-lamanya.”

Kedua-dua pelakon itu jarang terlepas peluang untuk mengenang kembali kenangan filem itu, yang memecah hati seluruh generasi dengan kisah sedih cinta bertaburan bintang.

Pada bulan Februari 2017, Moore dan Barat juga bersatu semula untuk mengingatkan peminat bahawa cinta sejati tidak pernah mati.

Moore, yang memainkan Jamie Sullivan, seorang anak perempuan menteri yang mati leukemia, dan West, yang memainkan wataknya yang terkenal dan pemberontak Landon Carter, menimbulkan rasa bersenang-senang dengan pengarah film, Adam Shankman, semasa malam di bandar bersama.

Shane West mengenang pada ‘A Walk to Remember’ dan bekerja dengan Mandy Moore

Jun.09.201702:36

Jun lalu, Barat membuka HARI INI tentang apa yang berlaku seperti bertindak bertentangan dengan Moore, mendedahkan bahawa dua bintang mengklik segera.

Recalled the actor, “(Mandy) mempunyai senyuman yang boleh mencairkan hati, dan itu hampir semua yang dilakukannya selama lapan minggu.”