Lisa Kudrow dan Mira Sorvino menyatukan ulang tahun ke-20 ‘Romy dan Michele’

Mereka mencipta Post-Its!

Dua dekad yang lalu minggu ini, wanita lucu Lisa Kudrow dan Mira Sorvino menyalakan skrin dalam klasik komedi pemujaan “Romy dan Reuni Sekolah Tinggi Michele.”

Kini, dua bintang bersatu semula untuk menghormati ulang tahun ke-20 filem itu.

Kudrow, 53, dan Sorvino, 49, bercakap dengan Entertainment Weekly mengenai kebanggaan mereka dari komedi yang hebat, yang menceritakan kisah dua wanita California yang kurang mengenali wanita yang membohongi kehidupan mereka ketika mereka menghadiri reuni kelas 10 tahun mereka.

LISA KUDROW & MIRA SORVINO ROMY AND MICHELE'S HIGH SCHOOL REUNION (1997)
Lisa Kudrow dan Mira Sorvino dalam “Reunion Sekolah Menengah Romy dan Michele” (1997)Saham Alamy

“Saya fikir setiap kejadian, ada sesuatu yang lucu di dalamnya,” kata Kudrow. “Ia baru-baru ini – dan saya tidak melihatnya dari awal lagi – tetapi setiap adegan yang saya ketawa sekurang-kurangnya sekali.”

Ketika mereka memfilmkan filem itu, Kudrow sudah menjadi nama keluarga, terima kasih kepada peranannya sebagai ditzy Phoebe pada “Kawan-kawan,” dan Sorvino baru saja menangkap seorang Oscar untuk peranannya sebagai pelacur yang bahagia dalam Woody Allen’s “Mighty Aphrodite. “

LISA KUDROW & MIRA SORVINO ROMY AND MICHELE'S HIGH SCHOOL REUNION (1997)
“Romy dan Reuni Sekolah Menengah Michelle” (1997)Saham Alamy

Jilat bintang yang disusun juga menampilkan Janeane Garofalo, Alan Cumming, Camryn Manheim dan prestasi awal dari Justin Theroux, yang memainkan koboi yang kacak tetapi misterius.

BERKAITAN: Adakah perjumpaan ‘Rakan’ dalam kerja-kerja? Inilah yang dikatakan Lisa Kudrow

Kedua-dua bintang mendedahkan bagaimana mereka bersedia untuk memainkan watak-watak mereka yang luar biasa dan bagaimana mereka memaku suara mereka Valley Girl.

Tonton mereka teringat dalam video di atas!

Lisa Kudrow menyertai pelakon ‘Grace and Frankie’

Apr.13.201700:28