Lihatlah hebat dengan ‘Abs Diet for Women’

Dengan musim bunga akhirnya di sini, kini adalah masa yang tepat untuk menenangkan perut anda untuk musim bikini. 

Berikut adalah petikan:

The Abs Diet for Women
Anda Mempunyai Abs. Ya, kamu.

Apabila anda memikirkan abs, anda mungkin memikirkan Brad Pitt atau Janet Jackson. Anda boleh memikirkan penutup majalah dan iklan dalam seluar. Anda boleh memikirkan enam bungkus, papan pembasuh, dan perut yang sangat ketat sehingga anda dapat melantun berlian. Sisi sinis anda juga mungkin memikirkan airbrushing, diet kelaparan, dan rejimen senaman supaya memakan masa ia akan melanggar undang-undang buruh. Abs, anda mengandaikan, dikhaskan untuk atlet, untuk model, untuk pembina badan, untuk jurulatih, untuk rapper, untuk “bakat” yang berpakaian separuh pada infomersial, untuk kegilaan genetik, untuk liposuctioned, dan untuk orang yang menglasifikasi saderi sebagai pencuci mulut.

Kesimpulan anda: Anda mempunyai peluang yang lebih baik menyelesaikan Boston Marathon bertelanjang kaki daripada yang anda lakukan untuk mendapatkan abs hebat dan perut rata.

Sebagai ketua editor dari Kesihatan lelaki majalah, saya tahu bahawa anda-tidak kira betapa besar, bulat, atau melontarkan perut anda, berapa banyak diet yang anda telah cuba, atau bagaimana menggoda bunyi yang bertelanjang kaki di Boston-boleh memunculkan perut yang rata. Lihat, saya menganalisis maklumat kesihatan dan kecergasan cara broker menganalisis pasaran. Ini tugas saya untuk mencari cara yang paling cepat, terbaik, dan paling bijak bagi anda untuk membuat keuntungan yang luar biasa dalam pelaburan anda yang paling penting: badan anda. Oleh itu, apabila saya berfikir tentang perut rata, satu-satunya perkara yang saya fikirkan ialah: bagaimana anda boleh mendapatkannya.

Saya faham perjuangan. Anda melihat ke bawah, lihat acuan Jell-O yang ditanamkan di perut atau paha anda, dan tunjukkan bahawa hari-hari anda mengalami perut rata hilang pada hari anda lulus dari sekolah menengah atau melahirkan Junior. Walaupun sudah beberapa dekad sejak anda membuat apa-apa jenis hubungan, fakta fisiologi tetap: Anda mempunyai abs.

Diet Abs akan membantu anda meratakan perut anda supaya anda dapat mencarinya.

Fat Lemak akan Membunuh Anda
Kebanyakan kita cenderung untuk menyimpan lemak dalam perut kita, dan di sinilah bahaya kesihatan berlebihan berat badan bermula. Sebahagian daripada kami menyimpannya di atas tali pinggang, sementara yang lain menyimpannya di bawah tali pinggang. Dalam apa jua keadaan, lemak perut tidak hanya duduk di sana dan tidak melakukan apa-apa; ia aktif. Ia berfungsi seperti organ berasingan, melepaskan bahan yang boleh memudaratkan tubuh anda. Minyak perut mengandung banyak masalah kesihatan kerana ia berada dalam jarak yang mencolok dari hati, hati, dan organ-organ lain yang menekan mereka, memberi mereka racun, dan mengaitkan dengan fungsi harian mereka.

Tetapi anda boleh menyelamatkan diri dari lemak perut!

Oleh itu, mari kita dapatkannya, kerana makan lebih banyak makanan yang betul lebih kerap adalah asas dari Abs Diet. Ingat: LEBIH MAKANAN + LEBIH MUSIK = KURANG KURANG

Garis Panduan 1: Makan Enam Makanan sehari
Kami sangat biasa mendengar orang bercakap tentang makan kurang makanan yang menjadi doktrin penurunan berat badan. Tetapi seperti yang anda ingat dari fisiologi metabolisme, anda perlu makan lebih kerap untuk mengubah komposisi badan anda. Falsafah baru yang saya mahu anda ingat adalah “keseimbangan tenaga.”

Terdapat sains untuk menyokong hakikat bahawa lebih banyak makanan berfungsi, tetapi alasan yang jelas kerana ia melakukan sesuatu yang banyak diet tidak dilakukan: Ia membuat anda kenyang dan kenyang, yang akan mengurangkan kemungkinan pesta diet yang merosakkan diet.

Garis Panduan 2: Buat 12 Diet Powerfoods Ini Staples Diet Anda
Abs Diet akan mengajar anda untuk memberi tumpuan kepada (tidak terhad kepada diri sendiri) beberapa jenis makanan – Abs Diet Power 12 – untuk memenuhi keperluan pemakanan teras anda. Makanan ini semua baik untuk anda. Mereka sangat baik, sebenarnya, mereka hanya akan menukar pertukaran lemak anda untuk badan yang teduh, tanpa lemak (dengan syarat anda menyimpan resit anda). Sama pentingnya, saya telah merangka Power 12 untuk memasukkan ribuan gabungan makanan secara harfiah. Terdapat ratusan produk tenusu, buah-buahan dan sayur-sayuran, daging tanpa lemak, dan pilihan lain untuk memenuhi citarasa anda. Menggabungkan Powerfoods ini ke dalam enam hidangan sehari anda akan menyejukkan citarasa dan keinginan anda dan membuat anda tidak berpuas hati dengan promoter lemak berbahaya dalam diet anda.

Anda akan membaca lebih lanjut mengenai Powerfoods ini di bawah. Buat masa ini, saya hanya mahu anda ingat:

Akacang merah dan kacang-kacangan lain

Bkek dan kekacang

Spinach dan sayuran hijau lain

Dlapang (bebas lemak atau susu rendah lemak, yogurt, keju)

Sayanasi lemak oat (tanpa gula, tidak bercampur)

Eggs

Turkey dan daging tanpa lemak lain

Pmentega eanut

Ominyak hidup

Wroti gandum dan bijirin

Eserbuk xtra-protein (whey)

Raspberi dan buah-buahan lain

Garis Panduan 3: Minum Smoothies Secara Teratur
Apabila anda menganggap bahawa mengubah tubuh anda memerlukan masa, motivasi, dan pengetahuan, pertimbangkan pengisar anda menjadi salah satu alat paling kuat dalam pelan ini. Smoothies yang dibuat dengan campuran Abs Diet Powerfoods boleh bertindak sebagai penggantian makanan dan sebagai makanan ringan yang kuat, dan mereka bekerja untuk beberapa sebab.

• Mereka memerlukan sedikit masa.

• Menambah buah beri, serbuk whey berperisa, atau mentega kacang akan menjadikan mereka rasa seperti pencuci mulut, yang akan memuaskan keinginan manis anda.

• Ketebalan mereka memerlukan banyak ruang di perut anda.

Bagaimana ia berfungsi: Minum smoothie 8 auns untuk sarapan, sebagai pengganti makanan, atau sebagai snek sebelum atau selepas senaman anda.

Garis Panduan 4: Menghentikan Penghitungan
Walaupun pembakaran kalori amat penting untuk kehilangan lemak, pengiraan kalori akan membuat anda kehilangan tumpuan dan motivasi. Dengan makan 12 Abs Diet Powerfoods dan saudara-mara mereka yang banyak, makanan itu sendiri akan menghitung kalori kalian untuk anda. Mereka akan membuat anda sihat dan berasa penuh dan berpuas hati. Selain itu, makanan yang paling cekap tenaga hampir seperti doormen di kelab malam: Mereka tidak akan membiarkan mana-mana riffraff dalam tanpa persetujuan anda.

Garis Panduan 5: Ketahui Apa Yang Perlu Minum-Dan Apa Yang Tidak
Saya tidak suka memberitahu anda untuk minum air, tetapi minum kira-kira lapan gelas sehari mempunyai banyak faedah. Ia membantu membuat anda kenyang. (Banyak kali apa yang kita tafsirkan sebagai kelaparan benar-benar dahaga.) Air mengalirkan produk buangan yang dibuat oleh badan anda apabila ia merosakkan lemak untuk tenaga atau ketika memroses protein. Anda juga memerlukan air untuk mengangkut nutrien ke otot anda, untuk membantu mencerna makanan, dan mengekalkan metabolisme anda dengan mengklik.

Garis Panduan 6: Untuk Satu Makan Seminggu, Lupakan Lima Garis Panduan Pertama
Saya tidak akan pernah menyokong penipuan pada pasangan anda, majikan anda, atau cukai anda. Tetapi saya mahu anda menipu pada diet ini. Saya mahu anda mengambil satu hidangan sepanjang minggu dan melupakan segalanya tentang karbohidrat yang baik dan lemak yang baik. Mempunyai setengah pizza, Kit Kats, saus Alfredo, atau apa sahaja yang anda rindukan yang paling semasa anda berada di rancangan ini. Dapatkannya, nikmatilah, dan kemudian digali semula selama seminggu lagi. Saya mahu anda menipu kerana beberapa sebab. Satu, saya mahu anda mengawal apabila anda menipu. Rancang makanan cheat anda selama seminggu – sama ada malam Sabtu malam, cookout sesama jiran, atau bila-bila masa. Tetapi jika anda tetap merancang, anda akan berpegang kepadanya.

Kuasa 12
Temui powerfoods yang akan mengecilkan perut anda dan menjadikan anda sihat untuk hidup

Kuasa 12 adalah makanan yang telah terbukti melakukan satu atau lebih daripada yang berikut:

  • Bina otot
  • Membantu menggalakkan penurunan berat badan
  • Menguatkan tulang
  • Tekanan darah yang lebih rendah
  • Melawan kanser
  • Meningkatkan fungsi imun
  • Melawan penyakit jantung

# 1: Kacang Almond dan Lain-lain Kacang
Kuasa besar: membina otot, melawan keinginan

Senjata rahsia: protein, lemak tak jenuh tunggal, vitamin E, serat, magnesium, folat (kacang tanah), fosforus

Berjuang melawan: obesiti, penyakit jantung, kehilangan otot, kedutan, kanser, tekanan darah tinggi

Sidekicks: benih labu, biji bunga matahari, alpukat

Penceroboh: asin atau salai asap

# 2: Kacang dan Kekacang
Kuasa besar: membina otot, membantu membakar lemak, mengawal pencernaan

Senjata rahsia: serat, protein, besi, folat

Berjuang melawan: obesiti, kanser kolon, penyakit jantung, tekanan darah tinggi

Sidekicks: lentil, kacang, dipan kacang, hummus, edamame

Penceroboh: kacang refried, yang tinggi dalam lemak tepu; kacang panggang, yang tinggi gula

# 3: Bayam dan Sayuran Hijau Lain
Kuasa besar: meneutralkan radikal bebas, yang merupakan molekul yang mempercepat proses penuaan

Senjata rahsia: vitamin termasuk A, C, dan K; folat; mineral termasuk kalsium dan magnesium; serat; beta karotena

Berjuang melawan: kanser, penyakit jantung, strok, obesiti, osteoporosis

Sidekicks: sayur-sayuran yang pedas seperti brokoli dan brusuk; sayuran hijau, kuning, merah, dan oren seperti asparagus, lada, dan kacang kuning

Penceroboh: tidak, selagi anda tidak menggoreng atau mencubanya dalam keju berlemak

# 4: Tenusu (Susu Lemak Rendah atau Lemak Rendah, Yogurt, Keju, dan Keju Kotej)
Kuasa besar: membina tulang yang kuat, membakar berat badan

Senjata rahsia: kalsium, vitamin A dan B12, riboflavin, fosforus, kalium

Berjuang melawan: osteoporosis, obesiti, tekanan darah tinggi, kanser

Sidekicks: tiada

Penceroboh: susu keseluruhan, yogurt beku

# 5: Minuman Segar Segera (Tidak Terendam, Tidak Berpengalaman)
Kuasa besar: meningkatkan tenaga dan pemacu seks, mengurangkan kolesterol, mengekalkan paras gula dalam darah

Senjata rahsia: karbohidrat kompleks dan serat

Berjuang melawan: penyakit jantung, kencing manis, kanser kolon, obesiti

Sidekicks: bijirin serat tinggi seperti All-Bran dan Fiber One

Penceroboh: bijirin dengan tambah gula dan sirap jagung fruktosa tinggi

# 6: Telur
Kuasa besar: membina otot, membakar lemak

Senjata rahsia: protein, vitamin B12, vitamin A

Berjuang melawan: obesiti

Sidekicks: tiada

Penceroboh: tiada

# 7: Turki dan Lain-lain Lean Meats (Lean Steak, Chicken, dan Fish)
Kuasa besar: membina otot, memperbaiki sistem imun

Senjata rahsia: protein, besi, zink, creatine (daging lembu), asid lemak omega-3 (ikan), vitamin B6 (ayam dan ikan) dan B12, fosforus, kalium

Berjuang melawan: obesiti, pelbagai penyakit

Sidekicks: kerang, bacon Kanada

Penceroboh: sosej, bacon, daging sembuh, ham, potongan lemak steak seperti T-bone dan tulang rusuk

# 8: Butter Peanut (Semua-Asli, Bebas Gula)
Kuasa besar: meningkatkan testosteron, membina otot, membakar lemak

Senjata rahsia: protein, lemak tak jenuh tunggal, vitamin E, niacin, magnesium

Berjuang melawan: obesiti, kehilangan otot, kedut, penyakit kardiovaskular

Sidekicks: mentega dan badam badam

Penceroboh: mentega kacang masin yang dihasilkan secara maya dan trans kacang

# 9: Minyak Zaitun
Kuasa besar: menurunkan kolesterol, meningkatkan sistem imun

Senjata rahsia: lemak tak jenuh tunggal, vitamin E

Berjuang melawan: obesiti, kanser, penyakit jantung, tekanan darah tinggi

Sidekicks: minyak canola, minyak kacang tanah, minyak bijan

Penceroboh: minyak sayuran dan hidrogenasi, asid lemak trans, marjerin

# 10: Roti Bijirin dan Bijirin Keseluruhan
Kuasa besar: menghalang badan daripada menyimpan lemak

Senjata rahsia: serat, protein, thiamin, riboflavin, niacin, pyridoxine, vitamin E, magnesium, zink, kalium, besi, kalsium

Berjuang melawan: obesiti, kanser, tekanan darah tinggi, penyakit jantung

Sidekicks: beras perang, pretzel penuh gandum, pasta gandum keseluruhan

Penceroboh: produk roti diproses seperti roti putih, bagel, dan donat; roti yang dilabel gandum bukan gandum keseluruhan

# 11: Serbuk Tambahan-Protein (Whey)
Kuasa besar: membina otot, membakar lemak

Senjata rahsia: protein, sistein, glutation

Berjuang melawan: obesiti

Sidekick: keju ricotta

Penyamar: protein soya

# 12: Raspberi dan Beri Lain
Kuasa besar: melindungi hati anda; meningkatkan penglihatan; meningkatkan keseimbangan, koordinasi, dan ingatan jangka pendek; menghalang keinginan

Senjata rahsia: antioksidan, serat, vitamin C, tanin (cranberry)

Berjuang melawan: penyakit jantung, kanser, obesiti

Sidekicks: kebanyakan buah-buahan lain, terutama epal dan limau gedang

Penceroboh: jeli, yang kebanyakannya menghilangkan serat dan menambah gula

Prinsip Latihan Abs Diet
Setelah bekerja di Kesihatan Lelaki selama lebih dari 10 tahun, saya tahu semua trend terkini dalam latihan, tetapi saya juga mengamati penyelidikan saintifik terkini dan paling dipercayai yang mengukur keberkesanan pelbagai rancangan latihan. Dengan pengetahuan itu, saya telah membina bahagian senaman untuk membantu anda membakar lemak pada tahap tertinggi yang mungkin dalam masa paling sedikit masa.

Inilah prinsip-prinsip latihan:

Fokus pada diet anda terlebih dahulu
Latihan 2 minggu pertama adalah pilihan. Sekiranya anda sudah senaman secara teratur, anda boleh melompat ke dalam Abs Diet Workout, dan anda harus, kerana anda akan membakar lebih banyak lemak daripada dengan Abs Diet sahaja. Tetapi jika anda seorang pemula atau anda tidak menjalani masa yang lama, ambil 2 minggu pertama untuk menyesuaikan diri dengan pelan pemakanan baru anda sebelum memulakan senaman. Jika anda bersaing dengan sedikit untuk memulakan memaksimumkan berat badan anda, mulailah masuk ke dalam tabiat senaman dengan berjalan dengan cepat hingga 30 minit sehari.

Fokus pada otot
Saya tahu ramai orang yang cuba menurunkan berat badan dengan berlari, tetapi kebanyakan mereka tidak berjaya walaupun selepas mengikuti program yang berjalan dengan baik. Mereka sama ada tinggal dengan berat yang sama atau memperoleh beberapa. Saya fikir ini berlaku untuk beberapa sebab. Untuk satu, latihan kardiovaskular keadaan mantap tidak membakar lemak cara latihan kekuatan. Tambahan pula, apabila anda bekerja otot anda yang lebih besar, anda meletupkan metabolisme anda dengan mencipta kalori selepas kalori yang lebih panjang-yang boleh bertahan sehingga latihan seterusnya anda!

Fokus untuk menghabiskan masa kurang di gim
The Abs Diet Workout menggunakan dua konsep mudah untuk memaksimumkan pertumbuhan otot dan membakar lemak dan meminimumkan masa yang anda gunakan bersenam.

Latihan kompaun. Satu lagi bahagian utama program latihan kekuatan adalah latihan kompaun, iaitu latihan yang memanggil bermain pelbagai kumpulan otot daripada hanya memberi tumpuan kepada satu. Sebagai contoh, dengan Abs Diet Workout, kami tidak mahu anda menggunakan dada anda, dan kemudian bahu anda, dan kemudian trisep anda, dan kemudian lengan bawah anda. Kami mahu anda memukul banyak otot yang berlainan pada masa yang sama dan kemudian keluar dari gim. Apa yang terbaik ialah latihan yang membina 2 hingga 3 paun otot tanpa lemak untuk wanita mengambil masa hanya 20 minit tiga kali seminggu.

Fokus pada keamatan. Masa dan masa lagi, penyelidikan telah menunjukkan bahawa latihan intensiti tinggi menggalakkan penurunan berat badan lebih baik daripada aktiviti mantap.

Hak cipta © 2007 oleh David Zinczenko dan Ted Spiker. Diambil dari “The Abs Diet for Women: Rancangan Enam-Minggu untuk Meningkatkan Perut Anda dan Menegakkan Badan Anda untuk Kehidupan” oleh David Zinczenko dan Ted Spiker. Hak cipta terpelihara. Tiada bahagian buku ini boleh digunakan atau diterbitkan semula tanpa kebenaran bertulis daripada .