Lihat respon Ryan Reynolds ‘cheaty kepada tweet ulang tahun Hugh Jackman

Ketika membuat kesilapan dalam talian, tidak ada yang lebih berbakat daripada Ryan Reynolds.

Isteri pelakonnya, Blake Lively, yang sering berada dalam media sosialnya yang lucu, tahu bahawa semuanya sangat baik. Tetapi dia bukan fokus usaha terakhirnya.

Sebaliknya, kali ini penghormatan itu pergi kepada Hugh Jackman.

Peluang itu datang dengan pelakon “Wolverine” ke Twitter Rabu untuk merayakan 22 tahun perkahwinan dengan Deborra-lee Furness.

Mesej tulen Jackman adalah manis, menyentuh dan disusun sempurna untuk beberapa snig klasik Reynolds.

“Saya memberikan 3 bulan ini,” kata Reynolds. “Saya salah.”

Reynolds dan Jackman pergi pulang, terima kasih kepada akar filem Marvel mereka, dan bintang “Deadpool” hanya tidak dapat membiarkan peluang untuk melepasi lulus pal.

Hantar members Ryan Reynolds (R) and Hugh
Ryan Reynolds dan Hugh Jackman tidak keberatan membuat keseronokan antara satu sama lain setiap kali. AFP / Getty Images

Kini, kita hanya perlu duduk dan menunggu tindak balas daripada Jackman, yang bukan orang asing kepada rasa humor Reynolds.

Lagipun, ketika Reynolds memakai potongan mukanya di “Deadpool,” Wolverine memotong kembali dengan topeng Reynolds sendiri – dan beberapa akal yang tajam – untuk memanggang kawannya untuk memperoleh tempat di Walk of Fame.

“Bagaimana mungkin seorang lelaki yang gagal kelas drama sekolahnya menjadi berbakat?” Jackman-as-Reynolds bertanya. “Saya tidak mempunyai jawapan untuk itu.”

Dengan kawan-kawan superhero seperti ini, yang memerlukan penjahat?

Ryan Reynolds melakukan wawancara ‘Lively’ dengan Hugh Jackman

19.1.201400:45