Lihat pengiktirafan hari jadi Ryan Reynolds untuk Betty White

Ryan Reynolds mahu memastikan Betty White mempunyai hari jadi ke-96 yang hebat pada hari Rabu, jadi pelakon Kanada memberi penghormatan kepada legenda TV dalam mesej yang lucu.

Reynolds, 41, menyiarkan gambar watak “Deadpool” beliau yang merayakan dengan martini dan anjing panas ketika dia menawan di sebelah pic dari White menikmati frankfurternya sendiri.

“Selamat Hari Lahir untuk satu dan hanya @bettymwhite! Bercakap kepada satu lagi tahun ‘Tinis dan Weenies!” bercanda Reynolds, yang memainkan cucu Putih dalam filem “The Proposal” 2009.

Ryan Reynolds and Betty White
Ryan Reynolds berkongsi ketawa dengan bintangnya “Proposal” Betty White semasa penampilan di “The Tonight Show dengan Jay Leno” pada tahun 2010.NBC

Seperti yang diketahui oleh peminat Putih, pada awal bulan ini, nonagenarian legenda membuka majalah Parade mengenai rahsia kehidupannya yang bahagia dan sihat. Pemenang enam kali Emmy, yang kerjaya hiburannya merangkumi lebih daripada 75 tahun, menganggap panjang umurnya untuk sikap positifnya – dan cintanya terhadap vodka dan anjing panas.

“Saya tahu ia berbunyi kasar, tetapi saya cuba untuk melihat sisi lucu dan terbalik, bukan penurunan,” kata “Golden Girls” alum. “Saya bosan dengan orang-orang yang mengadu tentang perkara ini atau itu.

Imbas kembali! Tonton ‘Gadis Emas’ Betty White pada HARI INI pada tahun 1987

17 Januari 201201:19

Nasihat putih untuk masa depan yang bahagia?

“Menikmati kehidupan,” katanya. “Menegaskan yang positif, bukan negatif, ia sangat teruk, tetapi ramai orang akan memilih sesuatu untuk mengeluh, dan bukannya berkata,” Hei, itu hebat! ” untuk mencari barangan yang hebat jika anda melihatnya. “

Nah, kita fikir awak cukup hebat, Betty! Selamat ke-96!