Lihat gambar balik gambar Joseph Gordon-Levitt ’10 Perkara I Hate About You ‘

Sudah 19 tahun sejak Julia Stiles dan late Heath Ledger membuat pemikiran jantung muda dalam “10 Perkara I Hate About You” – dan kini Joseph Gordon-Levitt, bintang mereka dalam filem itu, mengingatkan para penonton sihir filem itu.

View this post on Instagram

I remember that day 🙂 #tbt

A post shared by Joseph Gordon-Levitt (@hitrecordjoe) on

Pelakon berusia 37 tahun berkongsi selfie kumpulan yang memaparkan bintang-bintang romantis remaja 1999 sebagai penghormatan kepada Throwback Khamis. Foto menggemaskan, yang juga menampilkan pelakon Larisa Oleynik, mendapati ahli-ahli pemuda muda berkumpul bersama.

“Saya masih ingat hari itu,” kata Gordon-Levitt.

10 THINGS I HATE ABOUT YOU, Heath Ledger, Julia Stiles, 1999
Heath Ledger dan Julia Stiles memainkan pencabar yang bertentangan pada “10 Perkara yang saya benci tentang 1999”.Gambar Buena Vista / Koleksi Hormat Everett

The rom-com yang dikasihi adalah penyampai semula Shakespeare’s “Taming of the Shrew,” dengan Gordon-Levitt bermain Cameron, seorang anak baru di sekolah yang mendapat menghancurkan gadis popular Bianca (Oleynik). Ayah yang overprotective Bianca melarang dia sampai tarikh sebelum kakaknya, kakak pemberontak Kat (Stiles) tarikh. Untuk mengatasi peraturan itu, Cameron membayar budak lelaki sekolah bernama Patrick (Ledger) untuk mengalahkan Kat. Walaupun kedua-dua penantang itu mendalam – dan banyak jinks dan kecelakaan tinggi berlaku – pasangan itu akhirnya jatuh untuk satu sama lain.

Hands down, adegan yang paling mengasyikkan adalah satu di mana Patrick menyanyikan Kat dengan Frankie Valli “Tidak Dapat Mengambil Mata Saya Daripada Anda” semasa dia menjalani latihan bola sepak. Patrick menyanyi, menari dan bahkan mendapat band perbarisan sekolah untuk menyertai.

Pada tahun 2014, Stiles memberitahu Kami Mingguan bahawa bekerja dengan pelakon “10 Perkara” adalah letupan.

“Ia adalah musim panas yang menyeronokkan dan pengalaman yang murni bekerja pada filem di mana kita semua – ini adalah rehat besar pertama kami,” katanya, sambil menambah bahawa dia masih berhubung dengan Gordon-Levitt dan Oleynik, dan mempunyai hangat kenangan Ledger, yang meninggal dunia pada tahun 2008.

“Menakjubkan, hebat, dia sangat bagus, dia begitu berkuasa,” katanya. “Dia … bahkan pada usia itu manusia yang sangat kuat dan indah.”