Lihat Christopher Walken memilih kesan Christopher Walken kegemarannya pada HARI INI

Christopher Walken benar-benar salah satu jenis, tetapi gaya tersendiri – suara dan cara yang dikenali – yang menjadikannya salah satu pelakon yang paling ditiru di Hollywood.

Dari sitkom untuk anugerah menunjukkan kepada TV lewat malam, nampaknya semua orang di Tinseltown mempunyai kesan Christopher Walken dalam himpunan mereka, dan pada hari Jumaat, bintang itu sendiri berhenti oleh HARI INI dan menyaksikan beberapa yang terbaik.

Christopher Walken: Pada mulanya saya tidak dapat memberitahu apabila orang meniru saya

Jul.29.201604:42

Walaupun tidak ada kesilapan yang mana-mana pelakon menyalurkan diri apabila mereka memasuki peniru mereka, Walken menjelaskan bahawa dia tidak selalu mendapat jenaka – pada mulanya.

“Apabila orang berbuat demikian, saya tidak tahu apa yang mereka lakukan,” katanya. “Dan kemudian saya tangkap.”

RELATED: Tonton kesan Kevin Spacey dari Johnny Carson dan Christopher Walken pada ‘Malam ini’

Dan dia mempunyai penghargaan untuk suara yang sama-sama.

Selepas menonton Tina Fey, Kevin Pollak, Bradley Cooper, Kevin Spacey dan lain-lain menyalurkannya, dia harus mengakui, “Kevin sangat baik.”

Tetapi yang mana Kevin? Walaupun kehebatan Pollak tidak dapat dinafikan, kami mempunyai perasaan Walken bermakna wataknya dan “Nine Lives” bersama bintang Spacey, yang mempunyai kesan pada Anugerah AFI 2010 adalah benar-benar sesuatu yang dilihat.

Anda boleh menangkap Walken dan Spacey dalam komedi kucing layar besar mereka “Nine Lives” apabila ia dibuka di pawagam di seluruh negara pada 5 Ogos, tetapi anda tidak perlu menunggu lama untuk ketawa bersama Walken dan beberapa rakan kucing.

Pelakon itu membawa beberapa berbulu – dan mengamalkan – haiwan kesayangan dengannya untuk HARI HARI INI dan kekacauan berlaku.

Ikut Ree Hines di Twitter.