Lihat bintang ‘Conners’ dalam gambar rasmi 1 spin ‘Roseanne’

Keluarga Conner kembali bertindak!

Pada hari Rabu, ABC berkongsi foto rasmi pertamanya dari “The Conners,” rangkaian spekulasi “Roseanne” akan datang.

LAURIE METCALF, SARA GILBERT, LECY GORANSON, JOHN GOODMAN
Laurie Metcalf (Jackie), Sara Gilbert (Darlene), Lecy Goranson (Becky) dan John Goodman (Dan) kelihatan muram dalam kejadian dari episod debut “The Conners.” ABC

Foto-foto baru itu menemui bintang-bintang pertunjukan John Goodman (Dan), Laurie Metcalf (Jackie), Sara Gilbert (Darlene) dan Lecy Goranson (Becky) dalam watak Conner mereka semasa merakam untuk episod perdana sitkom itu,.

LECY GORANSON, SARA GILBERT
Sisters Becky (Lecy Goranson) dan Darlene (Sara Gilbert) berkongsi ketawa dalam episod debut, yang dijemput selepas cucu keluarga Roseanne Conner meninggal dunia.ABC

Menurut siaran akhbar ABC, episod pertama, yang dipanggil “Keep on Truckin”, mendapati keluarga Conner tersentak selepas giliran peristiwa yang tiba-tiba memaksa mereka menghadapi perjuangan harian mereka di Lanford dengan cara yang tidak pernah mereka.

JOHN GOODMAN, AMES MCNAMARA
Dan Conner menaikkan roti bakar kepada cucunya Mark (Ames McNamara).ABC

Pada bulan Mei, ABC membatalkan kebangkitan “Roseanne” selepas bintangnya, Roseanne Barr (Roseanne Conner), menulis komen rasis mengenai bekas pembantu pentadbiran Obama. Satu bulan kemudian, rangkaian itu mengumumkan bahawa ia akan memancarkan rancangan itu tanpa wanita terkemuka – tetapi tidak mendedahkan bagaimana persembahan baru akan mengendalikan ketiadaan Barr.

Terima kasih kepada wawancara Goodman, 66, melakukan dengan Sunday Times bulan lepas, peminat sekarang tahu persembahan akan diambil selepas kematian tiba-tiba Roseanne Conner.

SARA GILBERT, LAURIE METCALF
Darlene (Sara Gilbert) dan Mak Cik Jackie (Laurie Metcalf) dilihat di dapur keluarga Conner.ABC

Awal minggu ini, Emma Kenney, yang memainkan anak perempuan remaja Darlene Conner, memberitahu kami perkara-perkara Mingguan telah bermula dengan permulaan yang lancar pada set spin.

“Meja pertama dibaca adalah hebat,” kata pelakon berusia 18 tahun tersebut. “Ia sangat bagus untuk melihat semua orang, dan saya sangat gembira, saya tidak sabar untuk semua orang melihatnya.”

Foto pertama pelakon ‘The Conners’ dibebaskan

01.01.201800:29

Menurut Kenney, pelakon pameran itu – yang termasuk setiap anggota “Roseanne” kecuali Barr – tidak mempunyai masalah kembali ke ayunan pengeluaran.

“Saya fikir kita semua sangat profesional,” jelas Kenney. “Dan ada banyak lagi kisah yang perlu diberitahu melalui keluarga Conner dan begitu banyak aspek kehidupan yang lain yang akan kami sampaikan, dan saya sangat teruja dan berterima kasih atas itu.”

“The Conners” perdana di ABC pada 8 p.m. ET pada 16 Okt.