‘Lidah saya terbakar’: Kelly Clarkson berani gigih ke habanero untuk cabaran ALS

Kelly Clarkson hanya menambah beberapa rempah yang serius untuk hidupnya!

Penyanyi itu, 35 tahun, baru-baru ini mengambil Cabaran ALS Pepper, yang mempunyai seluruh dunia memakan lada yang panas dan panas untuk meningkatkan kesedaran dan pembiayaan untuk sklerosis lateral amyotrophic (ALS), penyakit neurodegenerative. Ia seperti Cabaran Ais Cabaran virus dari beberapa tahun lalu, tetapi cara yang lebih hangat.

Clarkson menjadi lada habanero yang pedas dan mendokumentasikan pengalaman dalam satu siri video Instagram yang lucu.

“Ya Tuhan, oh Tuhan saya, ke hidung. Lidah saya terbakar! Saya sakit sebenarnya. Adakah itu molar saya? “Katanya sambil melangkah keluar sebagai mukanya bertukar menjadi merah dan dia dengan sungguh-sungguh mencapai sebotol susu untuk menyejukkan lidahnya.

“Saya tidak dramatik. Mata saya menangis! “Katanya sambil kerap membina. “Yesus mengambil roda! Oh Tuhan saya. Y’all, saya tidak tahu apa yang perlu dilakukan. “

Tonton video histeris di sini (sapu untuk melihat setiap satu).

https://www.instagram.com/p/BerCRLxBZaI

Clarkson juga memanggil rakan penyanyi Trisha Yearwood untuk meletakkannya di atas cabaran di tempat pertama.

“Saya hanya mahu mengatakan, pertama sekali, saya tidak boleh tahan, Trisha Yearwood,” dia bergurau. “Saya berada di tempat yang jelas, Garth bahkan tidak menyebut nama saya dan kemudian anda hanya membawanya keluar dari mana-mana!”

Selepas mulutnya sedikit menyejukkan, Clarkson melepaskan cabaran kepada jurulatih rakannya yang “Suara”, Adam Levine, Blake Shelton dan Alicia Keys.

Cabaran ALS Pepper telah memberikan kami banyak video lucu, tetapi ia juga mempunyai kesan yang serius terhadap penyelidikan ALS. Memandangkan ia bermula pada akhir tahun 2017, ia telah menaikkan lebih daripada $ 94,000 untuk Institut Pembangunan Terapi ALS, makmal yang didedikasikan untuk membuat penemuan dalam penyelidikan ALS.

Mudah-mudahan, akhirnya ia akan mempunyai sekurang-kurangnya kesan sebanyak Cabaran Ais Ais dari beberapa tahun ke belakang, yang menaikkan $ 115 juta untuk Persatuan ALS.

Sekurang-kurangnya Clarkson mengalami sebab yang luar biasa!

Pernahkah anda mendengar tentang Cabaran Lada ALS??

30.30.201801:11

Loading...