Lauren Conrad mengahwini William Tell, dikelilingi oleh mereka yang paling ‘suka’

LC sudah berkahwin! Lauren Conrad dan William Tell telah secara rasmi mengikat simpulan, rep beliau secara eksklusif mengesahkan kepada Kami Mingguan. Pasangan itu berkata “Saya lakukan” dalam majlis intim di hadapan kawan rapat dan keluarga di sepanjang pantai California pada hari Sabtu, 13 September. 

PHOTOS: Perkahwinan terkenal pada tahun 2014 

TV personality Lauren Conrad married lawyer William Tell on September 13, 2014 in Santa Ynez, California. PACIFIC PALISADES, CA -...
Jason Merritt / Hari ini

“Apa cara sempurna untuk memulakan kehidupan kita bersama-sama, dikelilingi oleh orang yang paling kita sayangi,” kata pasangan yang gembira Kami dalam satu kenyataan. 

Conrad, 28, dan Tell, 34, bertemu pada Hari Valentine semasa tarikh buta yang ditubuhkan oleh rakan bersama pada tahun 2012. “Keluarga saya suka dia, jadi mereka suka apabila kita datang,” kata Conrad. Kami pada acara Laundromat Popy Upy di NYC pada bulan Jun. “Kami menghabiskan banyak hujung minggu di sana yang melepak di kolam dan tidak melakukan apa-apa.” 

PHOTOS: Bekas api Lauren 

Walau bagaimanapun, perancangan perkahwinan akan mengisi kekurangan Conrad. Yang pertama Laguna Beach dan The Hills bintang yang diumumkan pada Oktober 2013 bahawa Tell menceritakan persoalan itu – juga memaparkan cincin pertunangan berlian pusingan barunya yang baru. “Saya sangat teruja untuk berkongsi dengan anda orang-orang yang William dan saya terlibat dalam hujung minggu,” katanya. “Saya tidak teragak-agak!” 

PHOTOS: Bintang Hills – sekarang dan sekarang 

Dalam tahun yang akan datang, pasangan itu merayakan ulang tahun ke-28 Conrad dengan pesta bertema hoedown, mengambil spin pada perjalanan Alice Tea Party di Alice in Wonderland semasa lawatan ke Disneyland di Anaheim, Calif., Menikmati ulang tahun dua tahun mereka dan menyambut pengajian Tell dari sekolah undang-undang di University of Southern California pada bulan Mei. Pasangan itu mengambil gambar yang comel bersama pada masa itu dengan Conrad berpakaian jubah sekolahnya. 

Meninggalkan topi dan gaun di belakang, pereka fesyen Kertas Crown dan pengarang terlaris kemudian pergi ke Mexico untuk pesta bujang empat hari dengan teman wanita terdekatnya pada bulan Jun. Kumpulan itu menghirup koktail dan diseludup di tepi pantai, menandakan foto melalui Instagram dengan hashtag #donttellmrtell. 

PHOTOS: Sejarah BFF Lauren 

Dengan hanya beberapa minggu dari majlis perkahwinan, Conrad menjadi tetamu kehormatan di bilik mandi pengantin yang elegan dan berkelas di rumah L.A. nya pada hujung minggu Hari Buruh. 

Artikel ini pada mulanya muncul di Usmagazine.com: Lauren Conrad Berkahwin William Tell, Dikelilingi oleh Mereka Mereka “Cinta Paling”