Laporan: tukang kayu Anatomi ‘melawan set

Ia adalah satu perkara untuk Dr McDreamy untuk menumbuk Dr. McSteamy seperti yang dilakukannya pada musim lalu pada “Anatomi Grey.”

Ia adalah satu lagi perkara untuk doktor yang baik untuk berhadapan dengan ahli pelakon yang lain dalam kehidupan sebenar, tetapi kelihatannya seperti Dr. McDreamy (Patrick Dempsey) dan Dr Burke (Isaiah Washington) mengimbangi set “Grey”.

Sebelum kita sampai ke pukulan-pukulan, kisah cepat pita:

Patrick berat pada 165 pound; dia 5 kaki 10; sukan “Dreamy” mata biru dan hanya bertukar 40.

Yesaya mempunyai £ 30 pada Patrick, kelebihan ketinggian 2 inci dan ialah 43.

Sekarang untuk butiran …

Dempsey dan Washington menguasai apa yang disebut sebagai “perbalahan ganas” pada set. Dikabarkan, Yesaya meraih Patrick oleh tekak setelah hujah meletus atas anggota pemain yang muncul terlambat untuk bekerja.

Menurut satu sumber, Yesaya adalah “di wajah Patrick” dan berkata beberapa “perkara yang menjijikkan.”

Pemberi Yesana tidak menafikan kejadian itu dan mengeluarkan pernyataan berikut kepada Access Hollywood:

“Perbezaan tidak dapat dielakkan. Mereka disiarkan, diselesaikan, dan semua orang telah berpindah. “

Yesaya bahkan dapat bercanda tentang kejadian itu sekarang, memberitahu majalah People dia tidak pernah dekat dengan Dr. McDreamy sebelum dan “dia mempunyai mata biru yang sangat cantik.”

Patrick sebenarnya mengalahkan Yesaya untuk peranan Dr Derek Shepherd, dan dalam proses itu telah menjadi wajah tidak rasmi (dan tentu saja, rambut) “Anatomi Grey.”

“Ia antara anda dan Patrick Dempsey sebagai Dr. McDreamy?” Akses Hollywood Billy Bush meminta Isaiah dalam temu bual baru-baru ini.

“Kami akan menentang satu sama lain,” Washington mengesahkan. “Rangkaian itu memilihnya. Mereka mahu dia sebagai Dr. Shepherd. “

Menariknya, ketika Washington bersaing untuk peranan “Dreamy”, para penerbit mempunyai bintang lain yang penting untuk peranan Preston Burke.

Paul Adelstein, pelakon yang kini memegang Agen Khas Perkhidmatan Rahsia yang menyeramkan Paul Kellerman pada “Prison Break” FOX, adalah pelakon asalnya berbaris untuk bermain Dr Burke.