Lagu ‘Beauty and the Beast’ Céline Dion sudah keluar – dan ia sempurna

Ia adalah hari yang besar untuk mereka yang menunggu filem “Kecantikan dan Binatang” secara langsung – dan untuk peminat filem asal yang memulakan semuanya.

Perdana lagu terbaru Disney yang memuat “kisah sehebat masa” masih seminggu lagi, tetapi lagu itu keluar sekarang!

Dan ia termasuk satu lagu yang merapatkan kedua-dua filem.

Céline Dion, yang menyanyikan tema untuk ciri animasi 1991 (bersama dengan Peabo Bryson), adalah suara di sebalik trek baru yang pasti menjadi klasik segera.

Celine Dion,
Celine Dion mencatatkan lagu baru untuk soundtrack “Kecantikan dan Beast” secara langsung, tetapi ia pasti menjadi klasik tidak lama lagi.Getty Images, Disney

“Bagaimanakah Moment Last Forever” adalah thread yang mengulangi di seluruh filem yang akan datang, kerana ia bukan hanya dinyanyikan oleh Dion untuk soundtrack dan adegan penutup, tetapi juga oleh dua watak penting di pelbagai titik dalam cerita.

Sekali-kali oleh bapa Belle (Kevin Kline):

Dan kemudian oleh Belle sendiri (Emma Watson):

BERKAITAN: Ariana Grande menjadi video muzik kecantikan ‘Beauty and the Beast’

Tetapi orang-orang yang menyelipkan muzik itu jauh dari satu-satunya yang boleh anda nikmati. Sebagai tambahan kepada pelepasan hari Jumaat itu, saluran Disney MusicVEVO YouTube mempunyai 23 rakaman – termasuk demo – untuk mengekalkan keseronokan terpesona yang akan berlaku sehingga filem perdana.

Semak semua rakaman untuk diri sendiri atau tatal ke bawah untuk apa yang mungkin menjadi lagu yang paling dinantikan dari semua: “Jadilah Tetamu Kami.”

BERKAITAN: Klip ‘Kecantikan dan Binatang’ membuktikan terdapat seorang lelaki yang boleh menghidupkan Gaston

“Kecantikan dan Binatang” dibuka di pawagam di seluruh negara pada 17 Mac.

Bintang ‘Downton Abbey’ Dan Stevens mengenai ‘Kecantikan dan Binatang’, ‘Legion’

06.06.201704:55