Kristen Bell berkongsi gambar perkahwinan pengunduran romantik dengan Dax Shepard, ‘hanya cuz’

Kristen Bell berkongsi kenangan gembira sejak hari dia dan hubby Dax Shepard mengikat tali.

Bintang bintang “Bad Moms”, 37, membawa ke Instagram Selasa dengan foto pengunduran manis pasangan itu berkongsi smooch pada hari besar mereka, dengan teksnya, “Pada hari pernikahan kami.

View this post on Instagram

On our wedding day. Just cuz. 💍🔔♥️

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Bell berkahwin dengan Shepard, 43, di Pejabat Kerani Beverly Hills County pada bulan Oktober 2013 selepas berkahwin selama enam tahun – dan kemudian memunculkannya adalah “keputusan terbaik” yang pernah dibuatnya.

Kristen Bell and Dax Shepard
Ketawa tidak pernah berhenti dengan pasangan bahagia ini.Getty Images

Sejak bertahun-tahun, pasangan yang menyukai keseronokan ini telah berkongsi detik-detik lucu dari kehidupan mereka bersama-sama. Siapa yang boleh melupakan perang comel mereka melancarkan ke atas kerusi La-Z-Boy yang dikasihi Shepard? Atau video rumah dramatik yang mereka buat kepada “Afrika” Toto?

Walaupun dengan semua ketawa, Bell tidak membuat rahsia fakta bahawa dia dan Shepard, yang berkongsi dua anak perempuan, Lincoln, 5, dan Delta, 3, meletakkan banyak kerja ke dalam kesatuan mereka.

Apabila seorang peminat memintanya pada awal tahun ini untuk berkongsi beberapa kata-kata kebijaksanaan tentang perkahwinan, “Veronica Mars” alum memberi respons dengan senarai yang bijak.

Memanggil dirinya sebagai “wanita yang sudah berkahwin lama,” Bell mencadangkan idea-idea untuk apa yang orang boleh lakukan untuk menguatkan ikatan mereka antara satu sama lain – daripada membenarkan diri anda terdedah, untuk meluangkan masa untuk meneroka kepentingan individu, untuk menjadi bahagia untuk kebahagiaan masing-masing.

Dia menulis, “Dalam usia 10 tahun, apabila dopamin semakin berkurang, ingatlah: Hidup adalah perjalanan yang gila. Keistimewaan untuk meneruskannya dengan pasangan.”

Berikut adalah beberapa tahun lagi dengan salah seorang pasangan kegemaran kami!

HARI INI suka … Kristen Bell dan Dax Shepard

Julai.17.201701:01