Kirk Cameron, Tracey Gold dan Jeremy Miller berkongsi detik-detik kegemaran ‘Sakit Meningkat’

The Seavers adalah salah satu daripada keluarga yang paling dikasihi oleh televisyen, dan apabila ahli-ahli cast dari “Growing Pains” baru-baru ini bersatu kembali pada HARI INI, mereka berkongsi beberapa episod kegemaran mereka dari pameran … bermula dengan patriark Alan Thicke.

“Mana-mana momen kegemaran saya Alan biasanya apabila dia kehilangan fikirannya terhadap sesuatu yang telah kami lakukan, biasanya sesuatu yang dilakukan Kirk,” kata Jeremy Miller, yang memainkan adik lelaki Ben.

Imbas kembali! ‘Tumbuh Pain’ berkongsi masa kegemaran

Mac.12.201804:26

“Saya biasanya mengarahkan kegilaannya,” kata Kirk Cameron, yang bermain dengan kakak sulung Mike.

Tracey Gold (kakak Carol) teringat “The Seavers vs. the Cleavers,” di mana orangtua Seaver mengejar tarian sekolah kanak-kanak – dan akhirnya menaikkan mereka di lantai tarian.

“Kami bertiga, yang sepatutnya menjadi orang yang sejuk, melihat mereka seperti, ‘Kalian menggosoknya,'” katanya..

Kirk Cameron, Alan Thicke on Growing Pains
Alan Thicke berkongsi momen ayah-anak dengan Kirk Cameron mengenai “Penderitaan Berkembang.”ABC melalui Getty Images

Bagi momen kegemaran Cast untuk watak mereka sendiri, Cameron menamakan adegan yang tajam di mana Mike bercakap Carol daripada mendapatkan pekerjaan hidung.

“Ia adalah Mike yang selalu menceritakan betapa mengerikannya, betapa buruknya dia, sama seperti saudara lelaki dengan saudara perempuan, dan pada masa itu ada perkara yang menyentuh di mana dia suka, ‘Kamu sebenarnya sangat cantik, saya boleh’ t beritahu awak kerana awak kakak saya. ‘ Dan dia yang sebenarnya membuatnya berasa seperti, “Saya cantik seperti saya.” Ini adalah saat yang sangat menyentuh, saudara perempuan yang hebat. “

Trio itu juga membuka beberapa nama tebal yang muncul di pameran itu, termasuk Brad Pitt dan Leonardo DiCaprio.

Berkembang Pains
Brad Pitt berpelukan dengan Jeremy Miller pada penubuhan “Pain Berkembang.”ABC melalui Getty Images

“Brad Pitt adalah salah seorang lelaki yang paling baik, tangan ke bawah,” kata Miller. “Dan selama bertahun-tahun selepas itu, walaupun selepas ‘Thelma dan Louise,’ walaupun selepas dia benar-benar mula meledak, walaupun dia bukan Brangelina pada ketika itu, saya akan masuk ke kedai itu.”

“Kami berlari ke dalam satu sama lain beberapa kali dan saya tidak mahu mengganggunya,” kata beliau. “Saya tidak akan mendekati dia. Dan secara amnya jika dia melihat saya, dia akan menjerit di kedai ‘Jeremy!’ Dia akan datang dan memeluk besar dan berkata hi dan bertanya bagaimana kami lakukan dan kami akan mengenangnya dan dia akan bertanya mengenai kamu. Ia benar-benar bagus kerana dia seorang lelaki yang panas. “

Emas teringat, “Dia benar-benar merasakan seperti lelaki Midwest yang bagus. Dan saya masih ingat ketika kami datang untuk membaca jadual, pada keesokan harinya, dia menghantar muffin dan nota terima kasih kepada semua orang kerana bersenang-senang pada minggu itu. “

Berkembang Pains
Leonardo DiCaprio bermain Luke Brower pada musim ketujuh “Pain Berkembang.”ABC melalui Getty Images

Dia menambah, “Leo memang bagus, kami telah melihatnya selama bertahun-tahun dan dia sentiasa sungguh baik dan baik.”

Setiap bekas adik beradik Seaver sibuk dengan projek-projek baru: Gold berfungsi sebagai koresponden Los Angeles untuk rancangan ceramah “Daily Blast Live,” sementara Miller hanya membungkus juruterbang untuk pertunjukan memasak. Cameron sedang melancong ke 30 bandar untuk Penyetar Ruang Hidup, satu siri acara yang difokuskan pada perkahwinan dan keibubapaan. Dia juga menambah dua tarikh encore untuk filem barunya, “Connect,” pada 20 dan 24 Mac.

Berkembang Pains
Everett Collection

Ditanya mengapa “Sakit Berkembang” masih mempunyai tempat yang istimewa di hati peminat, kata Gold, “Saya rasa ia hanya kumpulan orang yang mereka bawa dan berkumpul, dan kami benar-benar merasakan seperti keluarga, dan saya fikir ia diterjemahkan melalui skrin . “

Miller menambah, “Cara keluarga ditulis benar-benar adalah jenis keluarga kebanyakan orang bermimpi mempunyai, tetapi saya fikir keluarga benar yang kami rasa adalah apa yang orang benar-benar dapat melihat dan berkaitan dengannya.”