Kipas Betty White melancarkan laman GoFundMe untuk melindunginya dari kengerian 2016

Sudah menjadi tahun yang sukar untuk … baik, kebanyakan orang, tetapi terutama mereka yang mengikuti budaya pop. Antara Prince, David Bowie, Muhammad Ali, Gene Wilder, Alan Rickman, dan yang paling baru-baru ini, George Michael dan Carrie Fisher (hanya untuk menamakan beberapa), jumlah kematian pada tahun 2016 terus meningkat – meninggalkan peminat curiga berspekulasi tentang siapa yang boleh menjadi yang berikutnya untuk pergi.

Dengan empat hari lagi pada tahun ini, Demetrios Hrysikos, 36, dari Spartanburg, South Carolina, tidak mengambil sebarang peluang ketika datang ke selebriti kegemarannya: “Golden Girl” ikon Betty White. Jadi dia membuat halaman GoFundMe untuk melindungi White daripada kuasa jahat pada tahun 2016.

Demetrios Hrysikos sets up GoFundMe page to protect Betty White from 2016
“Bantu 2016 menangkap tangan ini jika ia pergi ke mana-mana berhampiran Betty White!” Demetrios Hrysikos menulis pada halaman GoFundMe beliau.Diberkati oleh Demetrios Hrysikos,

“Jika dia baik-baik saja dengannya, saya akan terbang ke mana-mana Betty White dan menjaga dia selamat sehingga 1 Jan, 2017,” tulis Hrysikos dalam keterangan acara itu. “Sekarang, dengan anggapan bahawa dia tidak mahu pengawal Yunani yang pelik di luar pintu, semua wang akan disumbangkan ke teater kecil Spartanburg untuk membantu merancang bintang-bintang baru dan skrin untuk membawa mantel legenda yang telah meninggalkan [kita ] tahun ini.”

BERKAITAN: Betty White pada kehidupan kencannya di 94: Tiada siapa yang meminta saya

HARI INI bercakap dengan Hrysikos mengenai penghargaannya terhadap pelakon berusia 94 tahun, yang disebutnya sebagai “harta kebangsaan.”

“Apabila saya masih kecil, saya pulang dari sekolah dan nenek saya akan sentiasa menonton ‘Golden Girls’,” kata Hrysikos. “Dia tidak bercakap bahasa Inggeris, tetapi dia menyukainya. Kami menonton setiap episod.

“Jangan beritahu sesiapa, tetapi saya sendiri seorang peminat.”

Gambar: Betty White
Demetrios Hrysikos hanya mahu menjaga pelakon legenda ini “selamat” dari 2016.AP

Hrysikos menjelaskan bahawa dia membuat halaman “dalam masa enam minit” untuk memberi ketawa kepada rakannya di tengah-tengah semua kerugian. Tetapi antara kekuatan gabungan White dan internet, pautan menjadi virus, mengumpulkan lebih 29,000 saham dan sumbangan $ 3,300 pada masa akhbar.

Seperti yang dinyatakan dalam perihal acara, Hrysikos merancang untuk mendermakan hasil kepada teater tempatan dengan penghormatan kepada kuasa bintang putih. Dan dia ingin menjelaskan bahawa dia bukan penipu – hanya peminat (dan sedikit pelawak).

BERKAITAN: Betty White bertukar 94: Lihat ceramah bintang gadis tercinta ‘Golden Girls’ pada hari TODAY pada tahun 1987

“Betty, jika anda membaca ini, jangan mendapat idea yang salah!” kata Hrysikos. “Internet suka anda, kami ingin meraikan dan menjaga keselamatan anda.”

Kami fikir White, yang pernah menyebut dirinya sebagai “yang paling beruntung lama pada dua kaki,” akan meluluskan.