Kid Rock menyampaikan hidangan pada Pamela

Sekarang bahawa Pamela Anderson berpindah ke suami No. 3, mari kita tinjau suami No 2, Kid Rock – dan Rick Salomon, ambil perhatian. Semasa mempromosikan album barunya “Rock And Roll Jesus” pada “Howard Stern Show,” Kid memberitahu Raja All Media bahawa semua orang tahu tentang dirinya dan perceraian Pam salah.

Pasangan yang kembali / off-again tidak berpecah apabila kanak-kanak cemburu terhadap penampilan Pam di “Borat.” Menurut Kid, Pam hanya menyebarkan kisah itu di tempat pertama kerana dia “psiko.” Sama seperti orang biasa, Kid dan Pam berpecah kerana pelbagai sebab.

Alasannya termasuk perkara berikut:

Wang: Kanak-kanak mempunyai banyak, Pam tidak hampir seperti yang anda fikirkan. Seperti Kid memberitahu Howard, “Perkara paling buruk dalam hidup adalah untuk menjadi terkenal tanpa wang.” Selanjutnya, Pam mula menghabiskan wang Kid dari perjalanan pergi – memberitahu dia ketika dia berpindah ke rumahnya yang bernilai $ 12 juta di Malibu, “Jika kami tidak membetulkan rumah ini, saya akan membuangnya.”

Keluarga: Menurut Kid Rock (nee Bob Ritchie), Pam bercakap serius tentang ibu dan kakaknya yang tercinta. Apa lagi, walaupun anak-anak mereka bersama-sama terkenal dan keluarga membeli katil tiga tingkat, Pam tidak akan membenarkan anak-anak tidur di bilik yang sama. Disangkakan bahawa ketidakamanan Paman telah mendorongnya untuk mempercayai anak lelaki akan menyakiti kedua-dua anaknya.

Kawalan: Kanak-kanak memberitahu Howard bahawa sebahagian daripada sebab dia dan Pam memecah kali pertama adalah kerana dia tidak mahu menandatangani perjanjian pra-perkahwinan – apabila mereka kembali bersama, dia bersetuju untuk berkahwin dengannya tanpa seorang pun. Dia juga menjatuhkan anaknya dan meninggalkan komuniti rapatnya di Michigan untuk tinggal di California dengan Pam – dia kembali ke Michigan sekarang.

Dia berkata dia melakukan semua ini, walaupun Pam membantingnya di bawah bas pada masa lalu. Sebagai contoh, apabila Pam belajar dia mempunyai Hepatitis C, kedua-dua mereka bersetuju untuk membuatnya tenang. Namun, sehari sebelum Kid mengadakan pameran berita, Pam menghantar satu siaran akhbar tentang penyakitnya, tanpa pengetahuan kepada Kid. Keesokan harinya, Kid menafikan soalan mengenai Pam Hep C, berdasarkan persetujuan mereka, kelihatan seperti orang bodoh.

Apabila ditanya mengapa, mengetahui semua yang dilakukannya mengenai Pam, dia kembali bersama dan menikahi anaknya, Kid memberitahu Howard, “Saya tahu dapur panas, dan saya mahu meletakkan tangan saya di atasnya.”

Diddy adalah ayahSelepas setahun penafian daripada wakilnya, Sean “Diddy” Combs bersedia mengakui bahawa dia adalah papa anak perempuan Sarah Chapman yang berusia 15 bulan, Chance. Dan apa lagi, menurut Rush NY Daily News dan Molloy, dia mengatakan dia “komited untuk menjadi bapa yang baik.”

26 gambar

Tayangan slaid

Penglihatan Selebriti

Jake Johnson dan Damon Wayans Jr pada “Let’s Be Cops,” permaidani merah, Selena Gomez diabadikan dalam lilin dan banyak lagi.

Tetapi kenapa tahan setahun? Pengeluar / rapper / pereka ingin melihat keputusan ujian DNA. “Pada mulanya, saya tidak pasti sama ada ini anak saya. Sekarang sudah jelas dia, saya akan menjaga dia sepanjang hayatnya. “

Sudah tentu bekas Diddy, Kim Porter, sudah nampak cukup yakin tentang keturunan kecil Chance, kerana dia bercakap secara terbuka tentang bagaimana ia adalah sebahagian daripada sebab dia berpisah dengannya.

Dish dengan cepatWalaupun paparazzi sentiasa bersemangat untuk melihat Britney Spears keluar dan sekitar, perkara yang sama tidak boleh dikatakan untuk semua orang. Foto-foto TMZ berada di tangan apabila seorang anggota masyarakat baru-baru ini menyerang Brit dan kakak Jamie-Lynn Spears. Seorang wanita yang tidak dikenali mendekati pasangan itu dan menjerit pada bintang pop, “Tiada siapa yang mahu anda dalam kejiranan ini! … Anda membuat kejiranan tidak selamat! “Tetapi Jamie-Lynn berdiri untuk sis besarnya dan menjawab,” Kemudian pindahkan f — keluar dari kejiranan! “… Adakah hubungan sejuk antara Angelina Jolie dan ayahnya Jon Voight memanaskan badan? TV tambahan mengintip bapa tersenyum ketika dia keluar dari hotel yang sama anak perempuannya dan keluarganya tinggal di hotel yang sama. Mungkin senyuman itu bermakna Jon akhirnya mendapat sekilas pertama cucu-cucunya.

Tidbits Tabloid disusun oleh Ree Hines dan Helen A.S. Popkin.

Loading...