Khabar angin terbang mengenai perkahwinan Matt Damon

Jangan percaya semua yang anda baca tentang perkahwinan Matt Damon.

Butir-butir aneh telah muncul mengenai perkahwinan baru-baru ini bintang “Ocean Twelve” kepada Lucianne Bozan di Dewan Bandaraya di Manhattan – tetapi ternyata “sumber” mereka tidak begitu kukuh.

Pelbagai penerbitan di seluruh dunia, begitu juga dengan beberapa laman web, telah “dilaporkan” mengenai pelik yang aneh itu sebagai garbageman yang menangkap sejambak pengantin, tetamu pernikahan makan di pretzels dan mengurut dari kereta tepi jalan, dan pengantin baru cuba untuk memanggil teksi yang telah diarahkan oleh seorang Wall Streeter yang menegur yang memberitahu mereka, “Saya tidak memberikan [bleep] siapa anda – Saya terlambat untuk makan tengah hari.”

Laporan-laporan itu, nampaknya, berdasarkan akaun yang pada asalnya muncul dalam Defamer.com – dan jelas merupakan spoof, tetapi telah dijemput tanpa kredit dan diulangi sebagai fakta. “Pelaporan yang tidak cekap dengan yang terbaik,” merongrong laman peminat di LiveJournal.com.

Penerbit Damon ketawa. “Perkara semacam ini berlaku sepanjang masa,” katanya kepada The Scoop. “Orang ramai buat perkara.”

Quincy tiada peminat goreJack Klugman memainkan pakar forensik di TV – tetapi dia bukan peminat tanaman semasa rancangan itu, yang mana dia panggil “gory” dan “bodoh.” Bintang lama “Pasangan Ganjil” juga memainkan pemeriksa perubatan Dr Quincy di televisyen dari 1976 hingga 1983.

“Perbezaan antara ‘Quincy’ dan pertunjukan yang sekarang, ‘Quincy’ menguruskan hidup,” pelakon . “Sekiranya saya melakukan bedah siasat, saya dapat mengetahui siapa pembunuh itu dan menghalang mereka membunuh orang lain. Atau jika terdapat wabak, autopsi adalah untuk mengetahui punca wabak itu dan menyelamatkan nyawa manusia. Mereka [memberikan] butir-butir gory. Mereka mendapat badan, mereka cat berwarna biru, mereka menunjukkan kepada anda. … mereka memotongnya dan darahnya keluar. … semua benda itu, yang bodoh. “

Nota dari seluruh duniaScarlett Johansson kata Woody Allen taksub dengan kehidupan cintanya. “Dia tidak pasti pada dirinya sendiri, dan itu kualiti seksi,” bintang “Cinta Padanan” menceritakan isu majalah Life yang akan datang mengenai pengarahnya. “Tetapi awak tahu apa yang membongkar saya? Dia terpesona dengan kehidupan cinta saya. Dan John Travolta [Johansson’s costar dalam ‘A Love Song for Bobby Long’ tahun lepas adalah lebih buruk daripada Woody – dia mahu tahu semuanya. Saya rasa ia adalah kerana mereka berdua telah berkahwin dengan anak-anak dan ingin menjalani hidup. “. . . Wartawan yang tidak stabil yang tergoda untuk membuat cerita palsu secara kompulsif kini mempunyai tempat untuk bertukar: mantan bekas New York Times Jayson Blair telah menubuhkan asas untuk membantu orang yang mengalami gangguan bipolar, juga dikenali sebagai kemurungan manik. Isu utama dalam kehidupan Jayson Blair adalah pertempuran seumur hidupnya dengan penyakit mental, dalam bentuk manic-depression, “kata laman web Yayasan The Jayson Blair.  . . . Kelly Clarkson membela diri dengan memetik Alkitab. Lebih kurang. “Yesus minum,” bintang “American Idol” memberitahu majalah Blender majalah Januari / Februari. “Ia datang dari Alkitab bahawa dia mempunyai segelas wain. Sebenarnya, saya tidak tahu sama ada ia mengatakan dia sebenarnya meminumnya, tetapi apa sahaja. “

Isnin hingga Khamis pada MSNBC.com