Kesalahan peminat Mark Wahlberg untuk Matt Damon, Wahlberg berkata, ‘Cukup dekat’

Kita semua telah berada di sana: Seorang pelakon, atas sebab apa pun, membuat kita berfikir tentang pelakon lain, dan perkara seterusnya yang kita tahu mereka tidak dapat dikelirukan.

Mark Wahlberg tersilap kerana Matt Damon

Ogos.09.201300:43

Dan boleh dikatakan, Mark Wahlberg dan Matt Damon lebih dekat daripada beberapa – kedua-dua mereka pada lewat 30-an, kedua-dua dari kawasan Boston, baik-baik saja dan buff. Kedua-duanya mempunyai filem sama ada dalam atau hampir memukul bioskop: “2 Guns” Wahlberg adalah puncak di box office minggu lalu, dan “Elysium” perdana hari ini. (Juga, kedua-dua membintangi “The Departed” pada tahun 2006.)

Dan kedua-duanya mempunyai rasa humor yang sangat baik. Baru-baru ini, Wahlberg terpaksa tampil dengan peminatnya, yang menjerit “Matt Damon!” pada dia, kemudian berjaya mendapatkan gambar dirinya dengan lengannya yang terbungkus pinggangnya. Dia kemudian memfailkan gambar itu kepada rakannya, yang menembak kembali topi skrin Matt Damon. 

“Dia tidak membetulkan kami sama sekali” peminat menulis semula. Dan keseluruhan pertukaran ditangkap pada iPhone dan berakhir pada halaman Facebook Wahlberg pada hari Selasa.

“Cukup dekat,” tulis Wahlberg.

Peminat, yang dilaporkan oleh Gawker sebagai Angelique Dormevil, akhirnya menulis di laman Wahlberg, “Maaf untuk kesilapan, ibu saya dan saya melihatnya dan saya menjerit Matt Damon, saya tahu semua filemnya tetapi saya keliru dengan dua pelakon yang hebat.”

Matt Damon or Mark Wahlberg? It's all good, apparently.
Matt Damon atau Mark Wahlberg? Semuanya baik, nampaknya.Hari ini