Keluarga ‘Race’ tidak begitu menakjubkan

Selalunya soalan anda adalah faktual, bertanya apa yang berlaku kepada pertunjukan atau peserta tertentu. Tetapi kadang-kadang soalan anda meminta pendapat kami, dan orang-orang yang boleh menjadi sangat gembira untuk menjawabnya. Kami menjawab salah seorang daripada mereka minggu ini, mengenai “Race Amazing” dan edisi keluarga semasa. Kami juga menjawab lebih banyak soalan faktual mengenai “Rock Star,” “The Girls Next Door,” dan “Brat Camp.”

Q: Adakah saya atau “The Amazing Race Family Edition” yang membosankan dan sukar untuk diikuti? Di mana momen tegang apabila pasukan terlepas penerbangan? Kenapa ada ramai orang yang mengikuti bahawa sukar untuk “suka” sesiapa? Kenapa persembahan menyedut tahun ini?     -Lan

A: Itu mudah: Kerana ia mempunyai keluarga yang berlumba-lumba di seluruh Amerika Syarikat dalam SUV dan menyelesaikan tugas-tugas yang lemah, bukan pasangan orang yang terbang di seluruh dunia dan bersaing dalam cabaran yang memerlukan mental dan fizikal. Pada asasnya, perlumbaan itu telah diasingkan; kita sudah tahu bahawa “The Amazing Race 8” akan merangkumi kurang separuh daripada perbatuan yang musim normal, walaupun tuan rumah Phil Keoghan berjanji bahawa pasukan akhirnya akan meninggalkan negara itu.

Walau bagaimanapun, ia bukanlah bangsa yang sama yang telah kita sukai selama tujuh musim yang lalu. Cabaran khususnya telah mengecewakan. Walaupun sesetengah daripada mereka telah menangkis pasukan, mereka tidak sepatutnya menuntut dengan cara yang menimbulkan kekaguman, dan ramai yang tidak begitu menarik untuk menonton (ooh, mengisi lampu dengan minyak).

Walaupun demikian, para editor sedang melakukan ketegangan kerajinan yang baik, dan penuangan itu, dalam banyak cara, diilhami. Kanak-kanak keluarga Gaghan adalah histeris, dan ketidakcekapan keluarga Linz yang fizikalnya, sekurang-kurangnya ironis. Dan, sudah tentu, ada keluarga Paolo, yang tampaknya telah berjuang sejak hari kedua anak lelaki itu dilahirkan.

Mengenai bilangan orang, pasukan “The Amazing Race” sentiasa sukar untuk mengesan pada permulaan perlumbaan, apabila ada biasanya 22 orang bersaing untuk perhatian kita.

Tetapi musim ini, terdapat 40. Walau bagaimanapun, satu perkara yang tidak sukar untuk diikuti adalah perlumbaan itu sendiri, kerana setiap episod mereka kelihatannya bergerak beberapa batu. Saya berlebihan, tetapi tidak banyak: dalam dua episod, mereka telah pergi sejauh 320 batu, dari New York City ke Middleburg, Va, perjalanan beberapa keluarga boleh mengambil masa setengah hari.    -A.D.

Q: [Sekarang bahawa “Rock Star: INXS” selesai adalah] ada rancangan untuk Band lain yang memerlukan seseorang untuk melakukannya dengan cara yang sama seperti INXS?    -J

A: Walaupun “Rock Star: INXS” tidak mendapat “American Idol” -saraf rating untuk CBS, persembahan Mark Burnett diiktiraf secara kritikal dan mempunyai asas setia yang tumbuh sepanjang musim. Oleh itu, masuk akal bahawa Burnett kini bercakap dengan CBS mengenai membawanya kembali lagi pada musim panas akan datang.

Terdapat dua kemungkinan: Satu, pertunjukan dapat mencari penyanyi utama untuk kumpulan lain, atau dua, pertunjukan itu dapat membuat kumpulan rock yang sama sekali baru, seperti yang kita lihat pada “Membuat Band.” Jika persembahan itu kembali dan mengikut formula yang sama, penyanyi yang kurang terkenal yang telah disebutkan termasuk Ratu dan Van Halen.

Walau bagaimanapun, ahli salah satu daripada kumpulan itu telah mengecualikan bandnya daripada berlari: Gitaris Queen, Brian May, menulis mengenai spekulasi di laman webnya: “Ha! Ha! Bolehkah anda bayangkan saya tidak fikir begitu!”    -A.D. 

Q: Apakah lagu tema untuk “The Girls Next Door”? Saya suka persembahan itu dan saya tidak dapat mencari lagu tema di mana sahaja. Saya tahu ia bercakap tentang gula-gula.    -Sekutu

Jawapan: Jawapan saya boleh salah di sini, kerana saya tidak pernah melihat persembahan itu, yang mengikuti pengambilan tiga anak awek yang tinggal bersama Hugh Hefner di Playboy Mansion. Tetapi carian web seolah-olah menunjukkan bahawa tema itu adalah remix dari Rosemary Clooney yang terkenal “Come On-A House Saya.” Baris yang anda ingat ialah “Ayo-rumah saya, rumah saya, saya akan memberikan gula-gula kepada anda.” Anda boleh membaca . Clooney melanda # 1 pada carta selama 8 minggu dengan lagu pada tahun 1951.

Sumber-sumber web mengatakan bahawa lagu “Girls Next Door” lagu itu adalah . Sekali lagi, saya masih belum menonton rancangan itu, dan saya tidak pasti saya sedih mengenainya.    -G.F.C.

S: Terdapat pertunjukan mengenai kem boot untuk remaja yang bermasalah pada musim panas dan saya fikir ia disiarkan di NBC. Saya cuba mendapatkan sebarang maklumat di mana kem ini terletak, atau alamat e-mel atau laman web. Jika anda mempunyai apa-apa pada acara ini, saya akan menghargai apa yang anda boleh beritahu saya.        –Michael

A: Bunyi seperti anda bercakap mengenai “Brat Camp.” (Penyumbang MSNBC.com Linda Holmes membincangkan a dalam Realiti Mingguannya.) Ia sebenarnya adalah rancangan ABC. “Brat Camp” difilemkan di Sage Walk, sekolah padang gurun untuk remaja bermasalah di Redmond, Ore. Laman web mereka boleh didapati di .    -G.F.C.

Gael Fashingbauer Cooper ialah Editor Televisyen MSNBC.com. adalah seorang penulis dan guru yang menerbitkan , ringkasan harian berita berita realiti.